Glutenfri brownie på 1-2-3
Glutenfri brownie på 1-2-3Denne lager du på ca 30 minutter inkludert steking. Noen oppskrifter blir til på veien og dette er en sånn. Jeg glemte bakepulveret i det som skulle bli sjokoladekake og vipps så fikk vi en rågod brownie!
Du trenger:
- 200 g mørk sjokolade
- 200 g smør
- 4 stk egg
- 3 dl sukker
- 4 dl lyst glutenfritt mel. Semper
- eventuelt 2 dl hakkede valnøttkjerner (vi droppet det)
- 1 kurv friske bringebær/ jordbær
- 2 ss melis
- Forvarm ovnen til 160 C.
- Smelt smøret og hakk sjokoladen. Bland sjokoladen inn i smøret og rør til all sjokoladen har smeltet. Ha det over i en bakebolle og tilsett egg og sukker mens du visper godt. Bland inn melet ( og valnøttene) og rør godt til du har en en jevn fin røre.
- Ha røren over i en smurt form kledd med bakepapir å stek kaken i ca 15 minutter. Avkjøl kaken og del den i biter. Strø over melis og pynt med friske bær.
Glutenfri brownie på 1-2-3
Glutenfri brownie på 1-2-3
*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel i oppskriften.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka
#pappautengluten #glutenfri #glutenfrie #glutenfritt
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #brownie #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #allerglutenfritt #godtno #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #homemade #glutenfree #food #sweets #celiac
3 Responses
Hei! Hvor stor form bruker du på browniesen?
Mvh Gry
Hei, vi brukte en mindre, men burde brukt 25*35 da de ble litt for “tykke”. Lykke til!
Takk for oppskriften! Det falte i smak.