
I nettbutikken vår, har vi også GLUTENFRI BRUSCHETTINE som jeg anbefaler dere å teste ut.
Porsjoner: 6 bruschetta
Rask å lage
- 1 glutenfri bagett el. 3 skiver brød
- 3 ss olivenolje
- 1 hvitløkfedd, deles i to
- litt havsalt
Tomat & basilikum:
- 2 tomater, i terninger
- 1 neve basilikum
- 3 ss olivenolje
- salt og nykvernet pepper
Chèvre, fersken, valnøtter & honning:
- 50 g chèvre el. annen hvit geitost
- 1 søt frukt (pære el. fersken)
- ½ ts honning
- ½ ss balsamico
- 3 ss hakkede valnøtter
- nykvernet pepper etter smak
Oliventapenade:
- 50 g grønne og sorte steinfrie oliven
- 3 ss olivenolje
- ½ hvitløkfedd
- 1 ss frisk oregano til topping
Prosciutto & melon:
- 4 skiver prosciutto
- 50 g melon i skiver
- 1 ss olivenolje
- ½ ss balsamico
- 4 ss basilikumblader
- Skjær bagetten i 2 centimeter tykke skiver (hvis brødskiver, del i to). Det beste er å legge dem på grillen, men du kan fint steke eller riste dem i en panne eller ovn også. Når brødet er ferdig ristet, gnir du det godt inn med hvitløk før du har over noen dråper olivenolje på hver brødbit. Strø over salt.
- Tomat & basilikum: Bland ingrediensene i en bolle og legg blandingen på brødet. Strø salt og pepper over brødene før servering.
- Chèvre, fersken, valnøtter & honning: Smør osten på brødene og legg på pære eller fersken. Rør sammen honning og balsamico og dryss litt over hver bruschetta. Toppes med valnøtter og nykvernet pepper.
- Oliventapenade: Kjør oliven, olje og hvitløk i en blender til en jevn og fin masse som du smører på brødene. Topp med friske oreganoblader.
- Prosciutto & melon: Rør sammen olivenolje og balsamico. Legg en skive prosciutto og en skive melon på hver bruschetta. Dryss over basilikumblader og dressingen.


#pappautengluten #glutenfri #bruschetta #glutenfritt #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #celiac