Blog posts

Glutenfri bruschetta

Glutenfri bruschetta

Meze, Pizza

Bruschetta er en nydelig italiensk antipasti som originalt er grillet brød gnidd inn med hvitløk og toppet med olivenolje og salt. Du kan spise brødet sånn det er eller velge ulike toppinger. Vår favoritt er med tomat, hvitløk, basilikum og mozarella. Bruk gjerne tørt og/- eller gammelt brød til denne retten.

Tips: Dropp osten for et vegansk alternativ.

Ingredienser:

  • 1 mozarella i terninger
  • 1-2 tomater
  • 1 neve basilikum
  • 3 ss olivenolje
  • salt/ nykvernet pepper etter smak

Brød:

  • 1 baguett eller 6 skiver brød. Gjerne fra en baguett
  • 3 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk delt i 2
  • havsalt

Skjær brød/ baguett i 2 centimeter tykke skiver. Det beste er å legge de på grillen, men du kan fint steke/riste de i en panne også. Eller i ovn. Når brødet er ferdig gnir du brødet godt inn med hvitløk før du har over noen dråper olivenolje på hver brødbit. Strø over saltet.

Bland de øvrige ingrediensene i en bolle og legg blandingen på brødet. Kværn pepper over brødene før servering.

Bon apetitt!

 

 

 

 

.

Glutenfri bruschetta
Glutenfri bruschetta

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #italian #antipasto #bruschetta #aktiv #matglad #familie #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #cookiang #homemade #glutenfree #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *