Glutenfri club sandwich

Glutenfri club sandwich
Glutenfri club sandwich

Glutenfri club sandwich er ikke vanskeligere å lage enn en "vanlig" club sandwich. Dette er en skikkelig god lunsj-klassiker og den faller i smak hos både store og små matelskere. Det serveres ofte med sprø fries til. Vi brukte et ferdigbrød i denne, men hvis du vil lage ditt eget toastbrød/ loff til finner du oppskriften her.

Vi brukte løvtynn skinke i, men du kan også bruke kalkunfilet eller kyllingfilet som er det vanligste.

Ingredienser:

  • 2 ss smør
  • 4 salatblader
  • 4 skiver løvtynn skinke, kylling eller kalkunfilet
  • 4 skiver ost
  • salt/ pepper etter smak
  • 4 skiver bacon
  • 4 ss majones
  • 2 ss sennep
  • 1 tomat skåret i skiver
  • 6 brødskiver / toastbrød

Start med å steke bacon i smøret og riste brødet. Brødet kan også stekes i pannen i litt smør for ekstra smak og sprøhet. Bland majones og sennep og smør det på skivene. Etterpå legger du ingrediensene lagvis i brødene (en skive skal være i midten)og deler de i to.

 

 

Glutenfri club sandwich
Glutenfri club sandwich

#pappautengluten #glutenfri #clubsandwich #lunsj #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac #foodblogger #cookbook

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille