Glutenfri club sandwich

Glutenfri club sandwich
Glutenfri club sandwich

Glutenfri club sandwich er ikke vanskeligere å lage enn en "vanlig" club sandwich. Dette er en skikkelig god lunsj-klassiker og den faller i smak hos både store og små matelskere. Det serveres ofte med sprø fries til. Vi brukte et ferdigbrød i denne, men hvis du vil lage ditt eget toastbrød/ loff til finner du oppskriften her.

Vi brukte løvtynn skinke i, men du kan også bruke kalkunfilet eller kyllingfilet som er det vanligste.

Ingredienser:

  • 2 ss smør
  • 4 salatblader
  • 4 skiver løvtynn skinke, kylling eller kalkunfilet
  • 4 skiver ost
  • salt/ pepper etter smak
  • 4 skiver bacon
  • 4 ss majones
  • 2 ss sennep
  • 1 tomat skåret i skiver
  • 6 brødskiver / toastbrød

Start med å steke bacon i smøret og riste brødet. Brødet kan også stekes i pannen i litt smør for ekstra smak og sprøhet. Bland majones og sennep og smør det på skivene. Etterpå legger du ingrediensene lagvis i brødene (en skive skal være i midten)og deler de i to.

 

 

Glutenfri club sandwich
Glutenfri club sandwich

#pappautengluten #glutenfri #clubsandwich #lunsj #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac #foodblogger #cookbook

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
«Etter 15 år har endelig glutenfritt blitt enkelt å lage og kjempegodt.» – CecilieTrykk her for å se boka vår!