Glutenfri focaccia med pizzabunn mix
Glutenfri focaccia med pizzabunn mix- Visste du at pizzabunn-miksen vår kan brukes til mye mer enn pizza? Du kan for eksempel lage en glutenfri, saftig focaccia – med sprø skorpe, gyllen overflate og deilig smak av havsalt og rosmarin! Perfekt til konfirmasjon, 17. mai, bursdag eller grillfest – og den er superenkel å lage!
Topp med olivenolje, flaksalt og rosmarin – eller gjør den ekstra spennende med cherrytomater, hvitløk eller oliven. Deigen er veldig enkel å bake ut, men et tips er å bruke litt olivenolje på hendene dersom deigen er litt klissete.
Du trenger:
- 1 pakke Pappa uten gluten- pizzabunn mix
- 1/2 dl olivenolje
- 2 ss havsalt
- 1 ss rosmarin, frisk eller tørket
- Lag deigen som anvist på pakken. Rør eller kna godt, og ha deigen over i en ildfast form (18X25) dekket med bakeark. Hell over olivenolje og bruk fingrene til å lage små “hull” i deigen. Topp med havsalt og rosmarin. Dekk til og la brødet heve i minimum 1 1/2 time.
- Forvarm ovnen til 200*C.
- Stekes i cirka 25–30 minutter. Avkjøl på rist.



Nettbutikk
I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av glutenfrie produkter – Se hele utvalget her.
Meny
Du finner alle Pappa uten gluten produkter hos Meny-butikker over hele landet.
Våre bøker
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

den store glutenfrie bakeboka
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka

Den store glutenfrie kokeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka

Den store glutenfrie brødboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka

Den store glutenfrie julebakeboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka