
Reklame. Søndag er dagen vi virkelig drar på med en god lunsj/ middag. Det er noe med å utnytte helgen på best mulig måte, og søndag skal derfor ikke være en kjedelig dag! Det starter ofte med tur og ender med en lang lunsj/ middag. Helt perfekt! Her får du derfor oppskriften på gnocchi con funghi med smør, olivenolje, hvitløk, revet sitronskall og selvsagt masse parmesan Lag deg en digg søndag, du også!
Denne oppskriften er nok til 2–3 porsjoner.
- 1 pakke gnocchi con funghi
- 50 g smør
- 1 fedd hvitløk
- 1 ss revet sitronskall
- 2 ss sitronjuice
- 1 pakke mozzarella
- 1 ss Extra virgin olivenolje
- 4–5 ss revet parmesan
- noen blader basillikum til topping
- salt & pepper etter smak
- Kok gnocchi som anvist på pakken.
- Smelt smøret i en stekepanne, tilsett hvitløk og sitronskall. Vend inn nykokt gnocchi og bland godt.
- Fordel på et fat og topp med mozzarella. Bland sammen sitronjuice og olivenolje og hell over. Topp med parmesan, basillikum og salt & pepper.



#pappautengluten #pappa #familie #utengluten #cøliaki #glutenfritt #søndag #lunsj #gnocchi #glutenfree #glutenfreefood #glutenfreerecipes #sunday #lunch #dinner #pasta
Leave a Reply