Pappa uten gluten
Glutenfri grov pai med fetaost og spinat
Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat er et godt tips til matpakken, men også til middag. Vi har brukt eget grov mel i oppskriften, og dette melet er vi veldig fornøyde med! Fyll paien med det du ønsker, eller det du har rester av i kjøleskapet. Vi har brukt feta og spinat i denne og det anbefales. Tilsett gjerne litt purre eller hakket løk i også. Server paien med en grønn salat og tzatsiki til

 

Paibunn:

Fyll:

 • 200 gr feta
 • 3 egg
 • 1 dl matfløte
 • 150 gr revet gulost
 • 200 gr spinat (1 stor pose)
 • 1-2 ss finhakket dill
 • salt/pepper
 • 2 ss olivenolje
 1. Bland sammen  alle ingrediensene til deigen og kna godt til du har en jevn, fin deig. Ta plastfolie over deigen og la den hvile 30 minutter i kjøleskap.
 2. Forvarm ovnen til 180 C.
 3. Kjevle ut paibunnen på et lett melet bakeark. Du kan ev trykke den ut ved at du har litt olje på hendene. Prikk hull med en gaffel å forstek paien i ett par minutter i forvarmet ovn.
 4. Stek spinat og dill i litt olivenolje på middels varme i en stekepanne. La det surre  i cirka 5 minutter. Pisk eggene og tilsett fløte i en bakebolle. Tilsett gulost og feta. Legg spinaten over paibunnen og topp med egg/fløte- og osteblandingen. Krydres med salt og pepper.
 5. Stekes gyllen  på 180 C i cirka 30 min. Avkjøl på rist.

#pappautengluten #glutenfritt #glutenfri #spinat #feta #pai #utengluten #cøliaki #senzaglutine #marathon #runner #glutenfree #greek #spinach #fetacheece #pie #celiac

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.