Hvis du liker kjappe og ikke minst enkle middagsløsninger uten at det går på bekostning av smak er dette middagsretten for deg! Denne er også helt perfekt om det kun er én i familien som spiser glutenfritt da alt lages i en panne eller liten gryte. Grytemat og grytepasta er veldig populært da du bare legger alt i en gryte eller stor stekepanne og vips så er maten ferdig. Det eneste du trenger å gjøre er å røre litt i gryta fra tid til annen slik at maten ikke setter seg fast.
Ingredienser 4 porsjoner:
- 1 pk fusilli pasta
- 2 ss smør
- 400 g kyllingfilet skåret i strimler
- 150 g bacon skåret i biter
- 350 g brokkoli i små buketter
- 1 fedd hvitløk
- 4-5 dl kyllingkraft
- 3 ss fløte
- 2 ss olje
- 2 ss valgfrie finhakkede friske urter
- Sakt/ nykvernet pepper etter smak
- 4-5 ss revet parmesan til topping
Slik gjør du:
- Bruk en stør gryte eller panne , tilsett olje og stek bacon et par minutter over høy varme. Hell sprøstekt bacon over i en liten bolle så lenge.
- Stek kylling noen minutter i smøret, tilsett hvitløk, friske urter og brokkoli. La det surre litt i gryta til brokkolien er myk. Tilsett kraft, fløte og pasta, og la det småkoke til pastaen er ferdig (15-20 minutter). Rør underveis og tilsett mer væske om nødvendig.
- Topp med bacon, parmesan, litt salt og nykvernet pepper

#pappautengluten #glutenfri #onepotpasta #pasta #trening #maraton #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #cookbook #foodblogger #celiac