
Glutenfri, hjemmelaget iskrem topping av cornflakes, peanøttsmør, sjokolade og nøtter er perfekt å toppe iskrem eller milkshake eller søte crepes med is. Dessverre er det mange toppinger som inneholder gluten, men de er heldigvis veldig enkle å lage selv!
Her har vi brukt kopp som målenhet, og du bruker selvsagt den samme koppen til å måle opp alle ingrediensene.
- 2 kopper Cornflakes anellini
- 1/2 kopp peanøttsmør
- 2 ss nugatti
- 2 ss sukker
- 1 klype havsalt
- 2 ss finhakket mørk sjokolade
- 4 ss finhakkete valgfrie nøtter
- Varm opp peanøttsmør, nugatti og sukker i en stekepanne, la det koke på svak varme til sukkeret er oppløst og peanøttsmør og nugatti har smeltet.
- Ha i saltet og vend inn cornflakes med en slikkepott. Ha i halvparten av sjokoladen og nøttene.
- Kle en form med bakeark og ha i den varme blandingen. Bre den godt utover. Strø over resten av sjokoladen og nøttene og bruk slikkepotten til å trykke det godt ned i blandingen.
- La stå til det har stivnet. Dette tar cirka 1 time.
- Brekk opp biter i ønsket størrelse og strø det over iskremen, milkshaken eller pannekakene.

Glutenfri iskjeks får du her.


#pappautengluten #glutenfritt #glutenfri #hjemmelaget #iskrem #strøssel #cornflakes #nutella #utengluten #cøliaki #glutenfree #icecream #sprinkles #icecreamsprinkles #peanutbutter #celiac