
Man skal ikke undervurdere barns behov for en skikkelig matpakke. Matpakken skal være sunn og helst skal den se innbydende ut, selv etter noen timer i sekken. Gjerne varm, men det er en annen diskusjon. Sevastianos kaller det luksus lunsj 🙂
Det er selvfølgelig ikke hver dag jeg har tid til å lage luksus lunsj til han, men i dag hadde jeg tid til det.
Fria glutenfritt har noen utrolig gode havreruter som inneholder mye fiber og de er laget på glutenfrie fullkorn havreflak, eple og bønnemel. I tillegg til å være glutenfrie er de også uten laktose og melkeprotein.
Det jeg liker så godt med Fria er at de ferskfryser sine produkter så det trenger bare en omgang i mikrobølgeovn eller i ovnen for at du får følelsen av ferske bakevarer.
Disse havrerutene er intet unntak og dessuten holder du deg mett lenge etter at lunsjen er over. Med disse i matpakken føler jeg meg trygg på at han får i seg de næringsstoffene han trenger for å fungere i en hektisk skolehverdag.



Jeg anbefaler at du varmer de litt i ett toastjern for de skal brukes. Da smaker de helt ferskt og jeg tør påstå at du ikke kommer til å smake forskjell på de og på vanlig brød.
Sevastianos ville ha de med eggerøre og laks i dag, og da fikk han det.
Myk eggerøre lager du slik:
- 4 egg
- 4 ss matfløte/melk
Rør godt sammen og stek røren i smeltet smør på middels varme. Salt og pepper etter smak.
Lykke til!
Pappa`n til Sevastianos
#pappautengluten #friaglutenfritt #glutenfritt #brød #laktosefritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matpaabordet #nrkmat #glutenfrieprodukter #spons
Leave a Reply