Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfri luksus lunsj

Fria glutenfrie havreruter
Fria glutenfrie havreruter

Man skal ikke undervurdere barns behov for en skikkelig matpakke. Matpakken skal være sunn og helst skal den se innbydende ut, selv etter noen timer i sekken. Gjerne varm, men det er en annen diskusjon. Sevastianos kaller det luksus lunsj 🙂

Det er selvfølgelig ikke hver dag jeg har tid til å lage luksus lunsj til han, men i dag hadde jeg tid til det.

Fria glutenfritt har noen utrolig gode havreruter som inneholder mye fiber og de er laget på glutenfrie fullkorn havreflak, eple og bønnemel. I tillegg til å være glutenfrie er de også uten laktose og melkeprotein.

Det jeg liker så godt med Fria er at de ferskfryser sine produkter så det trenger bare en omgang i mikrobølgeovn eller i ovnen for at du får følelsen av ferske bakevarer.

Disse havrerutene er intet unntak og dessuten holder du deg mett lenge etter at lunsjen er over. Med disse i matpakken føler jeg meg trygg på at han får i seg de næringsstoffene han trenger for å fungere i en hektisk skolehverdag.

 

Fria glutenfrie havreruter
Fria glutenfrie havreruter
Fria glutenfritt
Fria glutenfritt

Jeg anbefaler at du varmer de litt i ett toastjern for de skal brukes. Da smaker de helt ferskt og jeg tør påstå at du ikke kommer til å smake forskjell på de og på vanlig brød.

Sevastianos ville ha de med eggerøre og laks i dag, og da fikk han det.

Myk eggerøre lager du slik:

  • 4 egg
  • 4 ss matfløte/melk

Rør godt sammen og stek røren i smeltet smør på middels varme. Salt og pepper etter smak.

Lykke til!

Pappa`n til Sevastianos

#pappautengluten #friaglutenfritt #glutenfritt #brød #laktosefritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matpaabordet #nrkmat #glutenfrieprodukter #spons

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.