Pappa uten gluten
Glutenfri nyhet fra møllerens
Glutenfri nyhet fra møllerens

Glutenfri nyhet fra Møllerens!

/Annonse/

Dette har vi gledet oss lenge til å dele med dere!

Vi har nemlig inngått et samarbeid med Møllerens, og dermed har vi fått muligheten til å teste de nye glutenfrie produktene deres som nå er i butikk!

Det er ingenting som gleder meg mer enn når det kommer nye glutenfrie produkter på markedet. Jeg blir så glad når stadig nye produsenter kommer til og sørger for at det glutenfrie tilbudet utvides. Møllerens er i tillegg et selskap med en solid bakgrunn og deres visjon er basert på kunnskap, tradisjoner og kultur. Møllerens har eksistert i over 150 år og hele veien har de hatt fokus på kornet som råvare. Derfor er det ekstra gøy at de også utvikler glutenfrie produkter.

Møllerens ble faktisk kåret til “Årets glutenfrie bedrift 2019” av Norsk cøliaki forening så det er ingen tvil om at de jobber hardt for å bedre det glutenfrie utvalget i markedet.

Den nye produktserien består av:

  • Ferdigbakt grovbrød med frø
  • Ferdigbakt havrebrød
  • Ferdigbakt grove briks
  • Ferdigbakt frøbriks
  • Ferdibakt lyse baguetter

Noe av det jeg ble aller mest glad for er at produktene har et høyt fiberinnhold, og et veldig lavt salt- og sukkerinnhold. Produktene er produsert i Norge, og de er utviklet for norske smakspreferanser. De er nøkkelhullmerket og bruker brødskala der det er naturlig (bortsett fra på lyse baguetter). Som om ikke det var nok er de også uten hvetestivelse og de kommer i perfekte “porsjons-pakninger” for å hindre matsvinn. Jeg synes egentlig pakningene er helt supre med tanke på et dagsforbruk ditt av brød.

At produktene kommer i mindre pakninger er også helt perfekt dersom det kun er én i familien som spiser glutenfritt, eller hvis du skal ha du med på tur, på reise eller ha de i matpakken. Med disse i sekken har du faktisk alltid ferskt brød tilgjengelig!  Ofte blir pakker med åpnet brød og rundstykker liggende på benken, men ved at det er  3 i pakningen rekker du å spise de opp.

Trykk på linken for å se hele utvalget:

Glutenfri nyhet fra Møllerens!

Møllerens nye glutenfrie serie finner du nå i butikker over hele landet (se oversikt under)

I ukene som kommer skal vi teste alle produktene deres og det gleder vi oss skikkelig til. Vi skal også dele resultatet og noen oppskrifter med dere på bloggen de kommende ukene, så det er bare å glede seg!

 

Følg gjerne Møllerens på Instagram, og bruk gjerne  #mollerens , #glutenfri, @mollerens når du deler bilder av produktene eller oppskrifter hvor du har brukt produktene deres.

 

 

Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid Glutenfri nyhet fra møllerens Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter

#pappautengluten #mollerens #glutenfri

 

Under finner du en oversikt over butikker som fører produktene:

Glutenfri butikkoversikt

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.