Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfri pappardelle

glutenfri pappardelle
glutenfri pappardelle
glutenfri pappardelle

Savnet en god pasta pappardelle I glutenfritt? Vi har den, og mange andre pastatyper i nettbutikken vår nå! Pappardelle er en klassisk båndpasta, ikke ulik fettuchine. Den passer til alle typer saus, men kanskje ekstra godt i en fyldig tomatsaus.

  • 1 pakke pappardelle. Kokes pasta som anvist på pakken.
  • 4–5 ss god olivenolje
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 2 ss finhakkete friske urter. Gjerne basillikum.
  • 1 boks hermetiske grovhakkede tomater
  • 1/2 ts sukker
  • 1 ss vin (eller hvitvinseddik)
  • Salt/pepper etter smak
  • 4 ss Parmigiano Reggiano

 

  1. Kok pasta i rikelig og lettsaltet vann, som anvist på pakken
  2. Varm opp olivenoljen i en panne. Tilsett hvitløk og urter. Ha i tomatene, vin og sukker. Kok videre i 15–20 minutter. Gjerne lenger om du har tid. Smak til med salt og pepper.
  3. Vend ferdigkokt pasta inn i sausen. Fordel på tallerkner og strø over parmesan.

Se hele utvalget til nettbutikken vår her:

Pappa uten gluten- Nettbutikk

 

glutenfri pappardelle
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.