Glutenfri pasta med baconsurret kyllingfilet

Pasta er noe av det enkleste du kan lage til middag. Det går ikke bare fort å lage det er også nydelig på smak.

I denne har vi brukt baconsurret kyllingfilet, tomater , hvitløk og rosmarin.

Tid: 30 - 40 minutter

Ingredienser 4 porsjoner:

  • 3-4 kyllingfileter
  • 3-4 baconskiver
  • 2 kvister rosmarin
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 pk cherrytomater
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvitvin (kan sløyfes)
  • Salt/ pepper etter smak

1 pakke valgfri pasta. Parmesan til topping.

Surr bacon rundt kyllingfiletene og krydre med salt og pepper.

Stek kylling på høy varme i olje og smør i noen minutter på hver side. Senk varmen til middels , tilsett hvitløk , vin , tomater og rosmarin. Sett på lokk og la det putre videre (cirka 20 min)

Kok pasta som anvist på pakken.

Når kyllingen er ferdig tar du de ut av pannen og lar de hvile i 10 minutter før du skjærer de i skiver. Imens heller du vannet av pastaen og blander den i sausen. Tilsett kylling i skiver og topp det hele med parmesan, litt salt og nykvernet pepper.

img_2300

#pappautengluten #glutenfri #middagstips #pasta #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #chicken #bacon #pasta #foodblogger

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
«Etter 15 år har endelig glutenfritt blitt enkelt å lage og kjempegodt.» – CecilieTrykk her for å se boka vår!