Quesedilla er et slags ostesmørbrød laget i tortilla. Ofte serveres det med ost og gjerne med noe annet godt fyll i, som kjøttdeig eller kylling, men det smaker veldig godt med bare ost, salsa og litt skinke, også. Server de gjerne med en grønn salat til. Dersom du lager både glutenfrie og glutenholdige, steker og lager du alltid den glutenfrie først.
Du kan også steke de i et toastjern, men vær obs på at osten da vil flyte mer utover.
Lefser og tacosaus kan kjøpes ferdige i de aller fleste dagligvarer, men om du vil lage de selv ( som selvfølgelig smaker best) finner du oppskriften i Den store glutenfrie kokeboka.
Porsjoner: 4 wraps. Rask å lage
- 1 pakke glutenfrie tortillalefser
- Noen ss tacosalsa
- 150 g revet gulost
- 100 g skinke, i strimler
- ½ tomat, i skiver
- 4 ss mais
- ½ ts krydder (taco-, paprika- el. grillkrydder)
- Smør til steking
- Legg lefsene én og én, i oppvarmet stekepanne. Legg på litt salsa, ost, skinke, tomat og mais på den ene halvdelen og lukk den andre over. Stek gylne på begge sider. Serveres varme.
#pappautengluten #glutenfri #quesadilla #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #celiac