Pappa uten gluten
glutenfri quesadilla

Glutenfri quesadilla

glutenfri quesadilla

Vi har ganske begrensede kokemuligheter her vi er i ferien. Vi har nemlig ikke ovn og med en sønn med cøliaki blir vi nødt til å være kreative. Vi har tatt med glutenfrie tortilla lefser/lomper fra Norge og det har vist seg å være ganske lurt. De kan brukes til veldig mye, som for eksempel pizza eller som vi laget i går; quesadilla.

Quesadilla er en meksikansk matrett som lages av tortilla fylt med ost og ofte noe mer fyll, sammen med salsa. Retten spises typisk til frokost, eller som en enklere rett. Den er også veldig vanlig i USA.

Det vanligste er å ha ost i quesadilla, men du kan selvfølgelig fylle den med akkurat det du vil. Vi laget en taco variant med kjøttdeig, mais og ost.

Du trenger:

  • 1 pk glutenfrie tortilla
  • 500 gr kjøttdeig
  • 1 boks mais
  • 1/2 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 70 gr revet ost
  • 3 ss finhakket koriander
  • noen dråper lime
  • olje til steking

Brun kjøttdeig, løk og  hvitløk i en stekepanne. Dryss over koriander og noen dråper lime. Sett til siden. I en annen panne har du litt olivenolje. Legg i tortillaen og fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen. Stekes ett par minutter på hver side. Server med en grønn salat, og gjerne litt sterk tacosaus. Godt og enkelt:)

glutenfri quesadilla
glutenfri quesadilla
glutenfri quesadilla
glutenfri quesadilla
glutenfri quesadilla

Fortsatt god sommer fra Sevastianos og meg:)

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #quesadilla #aktiv #matglad #pappa #utengluten #allersglutenfritt #matprat #matstart #godtno #matbloggsentralen #cøliaki #cøliakiforeningen #sommer #ferie #hellas #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac #summer #holiday #greece

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.