Pappa uten gluten
restepizza

Glutenfri restepizza

restepizza

Restepizza er både godt og enkelt å lage , men det beste er at du får brukt opp det du har i kjøleskapet. Jeg er tilhenger av å lage #restemat slik at mindre mat må kastes og at miljøet spares. Jeg handler ofte mat som går ut på dato, så som dere skjønner er jeg ikke tilhenger av å kaste mat eller overforbruk av matvarer:)

Det resulterte i dag i denne restepizzaen. Vi brukte rester av gårsdagens taco, noe kjøttpålegg, pølser fra 17 mai, litt ost og en åpnet mais boks. Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha på:)

Oppskrift på glutenfri pizzabunn finner du her.

Tips: Fria glutenfritt og Schaer har gode ferdig bunner om du vil gjøre det enda enklere, og hos Det glutenfrie verksted finner du en ferdig bakemiks til pizzabunn. Jeg har prøvd alle og kan anbefale de på det sterkeste!

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #detglutenfrieverksted #friaglutenfritt #schaer #glutenfri #pizza #kastmindremat #restemat #sparmiljøet #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.