Restepizza er både godt og enkelt å lage , men det beste er at du får brukt opp det du har i kjøleskapet. Jeg er tilhenger av å lage #restemat slik at mindre mat må kastes og at miljøet spares. Jeg handler ofte mat som går ut på dato, så som dere skjønner er jeg ikke tilhenger av å kaste mat eller overforbruk av matvarer:)
Det resulterte i dag i denne restepizzaen. Vi brukte rester av gårsdagens taco, noe kjøttpålegg, pølser fra 17 mai, litt ost og en åpnet mais boks. Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha på:)
Oppskrift på glutenfri pizzabunn finner du her.
Tips: Fria glutenfritt og Schaer har gode ferdig bunner om du vil gjøre det enda enklere, og hos Det glutenfrie verksted finner du en ferdig bakemiks til pizzabunn. Jeg har prøvd alle og kan anbefale de på det sterkeste!
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #detglutenfrieverksted #friaglutenfritt #schaer #glutenfri #pizza #kastmindremat #restemat #sparmiljøet #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen