Glutenfri schnitzel . Middag på 1-2-3

Glutenfri schnitzel
Glutenfri schnitzel

Glutenfri schnitzel er et kjempegodt og populært middagstips som går rett hjem hos barna. Det går dessuten raskt og er enkelt å tilberede. Du kan bruke både kylling, fisk eller svin til denne oppskriften. Dersom du ikke ønsker å banke ut kjøttet selv kan du kjøpe tynnskåret filet av svin.

Du trenger :

  • 4-5 stk tynnskåret svinefilet
  • 3 glutenfri knekkebrød
  • 3 ss glutenfritt lyst mel
  • 1 egg
  • Salt/pepper etter smak
  • Olivenolje til steking

Tips: bruk glutenfrie cornflakes til paneringen. Oppskrift og fremgangsmåte på glutenfri schnitzel med cornflakes finner du her

Bruk en blender til å male knekkebrød til mel. Ha melet i en skål sammen med salt og pepper. Pisk ett egg i en annen skål. Vend kjøttet i pisket egg først og deretter i melet.

Stekes i olje på begge sider i ca 3 minutter. La kjøttet renne av seg overflødig olje på ett bakepapir.

Serveres med sitron og kokte/stekte poteter eller ris.

Glutenfri schnitzel
Glutenfri schnitzel
Glutenfri schnitzel
Lykke til! Pappa´n til Sevastianos #pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #schnitzel #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #godtno #nrkmat #matpaabordet #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie julebakeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille