Pappa uten gluten
Glutenfri Schnitzel
Glutenfri Schnitzel

Glutenfri Schnitzel

Glutenfri Schnitzel

Schnitzel smaker akkurat like godt med glutenfri panering, og det er akkurat like enkelt å lage! Denne paneringsmetoden anbefaler vi deg å bruke til kjøtt, kylling, fisk, scampi og grønnsaker. I den orginale oppskriften på schnitzel brukes tynne skiver med kalvefilet. Vii har rett og slett jukset litt, og brukt svin i denne oppskriften.  Kjempegodt, det også!

Tilbehøret kan varieres, men sitron må serveres til. Det er også veldig godt med litt revet parmesan i melblandingen.

 

  1. Bank kjøttet til tynne skiver. Ha pangrattato, mel, salt og peppe rpå en tallerken. Bland godt.
  2. Pisk egget, og vend kjøttet i melblandingen, si i egget og så tilbake i melblandingen igjen. Sørg for at mel og pangratto dekker godt.
  3. Varm opp oljen og stek kjøttet gyllent i noen minutter, på begge sider. Legg de over på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.

 

Glutenfri Schnitzel

Innlegget er merket /Annonse/ da vi har brukt annonselinker til egen  Nettbutikk.

 

#pappautengluten #glutenfri #schnitzel #glutenfree #food #cøliaki #celiac #glutenfreefoodie #glutenfreefood

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.