Pappa uten gluten
Glutenfri smuldrepai med bær og havregryn
Glutenfri smuldrepai med bær og havregryn

Glutenfri smuldrepai med havregryn og bær

Denne smuldrepaien med plommer og bær må du lage! Smuldrepai må være verdens enkleste dessert å lage. Du lager den på 30 minutter inkludert steketid, og du kan lage den med eller uten sukker, du kan droppe smøret og bruke kokosolje, og du kan bruker det du vil av frukt, bær, musli og nøtter. Denne smaker kjempegodt med epler og kanel også. Altså ingen grunn til IKKE å lage den:-)

Ingredienser:

  • 200 g glutenfrie havregryn
  • 100 g smør
  • 100 g brunt sukker
  • 250 g friske/frosne valgfrie bær

Smelt smøret i en stekepanne. Tilsett sukker og havregryn. La det surre på middels varme i et par minutter.

Ha bær i en paiform og strø havregrynblandingen over.

Stekes på 180-200 C i cirka 15-20 minutter til den har en gylden farge.

Glutenfri smuldrepai med bær og havregryn
Glutenfri smuldrepai med bær og havregryn
Glutenfri smuldrepai med bær og havregryn

#pappautengluten#denstoreglutenfriebakeboka#theglutenfreedad #glutenfri#plommepai #glutenfritt #aktiv#matglad #familie #pappa#utengluten #cøliaki#cølakiforeningen#matbloggsentralen #godtno#marathon #running #daddy#cooking #homemade #glutenfree#food #celiac #foodblogger

One Response

  1. Åh dette ser lekkert ut. Tenker å prøve med epler fra hagen og ha hjemmelaget vaniljesaus til. Tusen takk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.