Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfri tortellini in brodo

Glutenfri tortellini
Glutenfri tortellini
Glutenfri tortellini

Savnet en god og glutenfri tortellini? Vi har et stort utvalg av fylt pasta i nettbutikken vår og disse er blitt en stor favoritt! Tortellini passer i de aller fleste typer saus, men aller best synes vi den er i kraft. gjerne som en suppe med litt parmesan over. Sist vi spiste det var på presseturer til Parma, og det var nydelig!

Vi lager ofte kraft og fryser ned, slik at vi har til supper, sauser, gryter mm. Denne gangen reduserte vi mengden kraft litt, slik at kraften bare såvidt dekket pastaen. Men du kan selvsagt øke mengden og spise dette som en suppe med godt brød til, og selvsagt parmesan. Du kan også selvsagt tilsette andre grønnsaker i. Det er bare godt!

Hele utvalget vårt på pasta, kan du se HER.

  • 1 pakke glutenfri tortellini
  • 1/2 l kraft
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ss olivenolje
  • 4 ss revet parmesan
  • salt & pepper etter smak

 

  1. Kok pasta som 2 minutter mindre enn anvist på pakken.
  2. Varm olivenolje med  tomatpuré i en kjele, tilsett kraft og gi den et lett oppkok. Ha i tortellini og la de koke i 1–2 minutter. Server med revet parmesan over.
Glutenfri tortellini
Glutenfri tortellini

#pappautengluten #glutenfri #tortellini #inbrodo #glutenfritt #pasta #cøliaki #glutenfrimat #parmesan #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac #glutenfreefood #glutenfreerecipe

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.