Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfrie bringebærmuffins

Glu

Bringebær muffins som er like enkle, eller enda enklere enn de du kjøper på pose? Og som smaker knallgodt! Da skal du prøve disse! Du heller bare alle ingrediensene bortsett fra bringebær, i en bakebolle og rører godt, fordeler de i muffinsformer og steker de. Enklere blir det nesten ikke.

 

Du kan også bruke samme røren å tilsette blåbær, revet sitron eller appelsinskall eller sjokolade i.

 

  • 150 g lysmelblanding- pappautengluten
  • 1 ts (6 g) bakepulver
  • 70 g sukker
  • 30 g smeltet smør
  • 1 dl melk
  • 2 egg
  • 80 g frosne bringebær
  • 1 ss siktet melis til topping

 

  1. Forvarm oven til 170 °C.
  2. Smelt smøret. Avkjøl.
  3. Bland alle ingrediensene, bortsett fra bringebær, i en bakeboller og pisk godt til en jevn og fin røre.
  4. Tilsett frosne bringebær og vend dem inn med en spatel.
  5. Fordel røre i 8 små eller 6 store muffinsformer.
  6. Stek muffinsene i 25 minutter.
  7. Avkjøl på rist og sikt over melis.
Glutenfrie bringebærmuffins
Glutenfrie bringebærmuffins
Glutenfrie bringebærmuffins
Glutenfrie bringebærmuffins

#pappautengluten #glutenfri #glutenfritt #bringebær #muffins #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #muffin #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.