Pappa uten gluten
Glutenfrie amerikanske pannekaker
Glutenfrie amerikanske pannekaker

Glutenfrie frokost pannekaker

Glutenfrie amerikanske pannekaker

Glutenfrie amerikanske pannekaker er en perfekt start på helgen, og definitivt barnas favoritt. Tradisjonelt serveres de med lønnesirup og bacon, en nydelig kombinasjon, men vi går for friske bær og honning istedenfor.

Du trenger:

+Smør til steking.

  1. Smelt smøret og la det avkjøles litt før det blandes med melk og egg. Visp sammen.
  2. Bland sammen glf mel, sukker, salt og bakepulver. Hell i egg og melkeblandingen litt etter litt, rør til du har en jevn fin røre. La pannekakerøren svelle i 10-15 minutter. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.
  3. Husk at hvis røren blir for tynn har du i mere mel, og for tykk mer væske.
  4. Smelt 1 ss skje smør i stekepannen. Stek pannekakene på middels varme. Når kakene sveller opp og bobler litt på overflaten, kan du snu dem.
  5. Avkjøl pannekakene på rist og server med friske bær og sirup.

 

Glutenfrie amerikanske pannekaker

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #amerikanske #pannekaker #glutenfri #frokost #lørdag #helg  #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #cooking #homemade #glutenfree #food #breakfast #american #pancakes #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.