Pappa uten gluten
Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter
Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter. Denne oppskriften på enkle bagels  med gresk yoghurt, kommer til å revolusjonere ditt forhold til glutenfri bakst!  Vi har lenge testet ut forskjellig oppskrifter med få ingredienser, som også er uten gjær og uten heving. Siden de ikke skal heve gjør du unna bakingen på 1-2-3! De ble helt perfekte, både å lage, og på smak. Et stort pluss at hele prosessen tar under 30 minutter. Helgefrokosten er herved reddet!

Du kan også tilsette ost, oliven, soltørkede tomater, og mye mer i deigen.  Ev. kan de også lages “søte” med rosiner, sjokolade, tørket frukt mm. Vi skal teste flere varianter av denne oppskriften de neste dagene, så følg med!

Hvis du følger oss på Instagram kan du se fremgangsmåten i #reels der. Sjekk ut @pappautengluten på Instagram for flere videoer, tips og triks.

Sjekk også gjerne ut vår nettbutikk for en mengde glutenfrie produkter, samt vårt eget mel og toastbrød.

Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

  • 170 g glutenfritt lyst mel, gjerne fra Pappa uten gluten (pluss cirka 20-30 g til utbaking)
  • 240 g gresk yoghurt
  • 1/4 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 1 pisket egg til pensling
  • 20 g valgfrie frø til topping

 

  1. Forvarm ovnen til 190ºC.
  2. Bland alle ingrediensene i en bakebolle, og kna til du har en jevn, fin deig.
  3. Del deigen I fire emner, og trill ut hvert emne til en pølse, som igjen formes til en runding.
  4. Pensle med egg og strø over frø.
  5. Stekes i 15 minutter til de har en gyllen farge.

 

 

Glutenfri bakst på 1-2-3

Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

 

*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel  i oppskriften på Glutenfrie gresk yoghurt bagels på 30 minutter

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka

#pappautengluten #glutenfri #bagles #glutenfri #glutenfritt #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #cooking #glutenfree #food #foodblogger

4 Responses

  1. Fantastisk mange gode og enkle oppskrifter. Har gjort livet med cøliaki til en lek. Tusen takk!
    Bare en ting jeg savner… Det er om du bruker varmluft eller over/undervarme og hvor i oven de skal stekes. Mange av oppskriftene hvor dette ikke står, noe som gjør gjerningen litt vanskelig

    1. Tusen takk!! Det står ikke fordi det er så forskjellig fra oven til ovn. Vi bytter på litt. Varmluft gir bedre farge , men ved “tynnere” deiger som brød etc, bruker du over og undervarme. Prøv deg ev. litt frem.

  2. Hei. Hva slags mel bruker du i denne oppskriften? Mine får ikke samme fine farge.

  3. Gresk yoghurt, finnes det gode melkefrie alternativ som du vet om?
    Ellers veldig fornøyd med begge oppskriftsbøker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.