Glutenfrie grissini

Glutenfri grissini
Glutenfri grissini
Glutenfrie grissini

Jeg elsker grissini. Særlig til tapas og gode oster. Jeg har vært så heldig å få teste ut noen av miksene til Det glutenfrie verksted og i dag har jeg brukt pizzabunn-miksen til å lage grissini. De ble kjempegode og deilig sprø.

Bak ut som det står på pakken. La de heve i ca 20 minutter under ett kjøkkenhåndkle. Del deigen i like emner å rull deretter ut lange tynne stenger.

Pensle grissiniene med vann og strø over sesamfrø/ valmuefrø/ havsalt/ oregano og/-eller parmesan. Du kan også pensle de med god olivenolje, de blir ikke like sprø, men smaker like godt, hvis ikke bedre.

Stek i ca 12-15 min på 240c på ett stekebrett penslet med olje

Tips: Ha 3 ss parmesan i deigen for ekstra god smak

Glutenfri grissini
Glutenfri grissini
Glutenfrie grissini
Glutenfrie grissini
Det glutenfrie verksted
Det glutenfrie verksted

Jeg anbefaler deg å prøve ut denne miksen, og flere tips til hvordan du kan bruke bakemiksene til Det glutenfrie verksted finner du her

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #detglutenfrieverksted #glutenfri #grissini #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matprat #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #breadsticks #celiac

Glutenfri grissini
Glutenfri grissini
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie kokeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille