
Vafler er ikke bare godt som dessert med søt topping, de er også veldig gode i matpakken med en salt topping. Disse har vi laget grove og tilsatt vårløk, dill og cheddar. Toppes med smøreost, og gjerne laks, skinke eller annet digg pålegg. Perfekte i matpakken eller som en forrett med laks, dill og gjerne kaviar.
Porsjoner: 8 vafler - Rask å lage
- 3 egg
- 3 ½ dl melk
- 4 dl Grov melblanding- pappa uten gluten
- 30–40 g revet cheddar
- 2 ss finhakket dill
- 2 ss finhakket vårløk
- 2 ts bakepulver
- 2 ss smør til steking
- 3 ss smøreost til topping
- 1 ss finhakket dill til topping
- 1 ss finhakket vårløk til topping
- Pisk sammen eggene før du blander inn melk. Tilsett cheddar, dill og vårløk. Ha i de tørre ingrediensene og rør til du får en glatt og fin vaffelrøre.
- Røren skal stå og svelle i cirka 15 minutter før du steker vaflene gylne i et vaffeljern.
- Smør på smøreost, strø over dill og vårløk og server.


#våffeldagen #pappautengluten #glutenfrie #grove #vafler #glutenfritt #cøliaki #glutenfree #celiac #waffles #cheddar #dill #spingonion #vegetar
Leave a Reply