Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfrie grove vafler med cheddar, dill og vårløk

Grove vafler med cheddar, dill og vårløk
Grove vafler med cheddar, dill og vårløk
Grove vafler med cheddar, dill og vårløk

Vafler er ikke bare godt som dessert med søt topping, de er også veldig gode i matpakken med en salt topping. Disse har vi laget grove og tilsatt vårløk, dill og cheddar. Toppes med smøreost, og gjerne laks, skinke eller annet digg pålegg. Perfekte i matpakken eller som en forrett med laks, dill og gjerne kaviar. 

Porsjoner: 8 vafler - Rask å lage 

 

  • 3 egg 
  • 3 ½ dl melk
  • 4 dl Grov melblanding- pappa uten gluten
  • 30–40 g revet cheddar
  • 2 ss finhakket dill
  • 2 ss finhakket vårløk
  • 2 ts bakepulver 
  • 2 ss smør til steking 
  • 3 ss smøreost til topping
  • 1 ss finhakket dill til topping
  • 1 ss finhakket vårløk til topping

 

  1. Pisk sammen eggene før du blander inn melk. Tilsett cheddar, dill og vårløk. Ha i de tørre ingrediensene og rør til du får en glatt og fin vaffelrøre. 
  2. Røren skal stå og svelle i cirka 15 minutter før du steker vaflene gylne i et vaffeljern. 
  3. Smør på smøreost, strø over dill og vårløk og server.
Grove vafler med cheddar, dill og vårløk
glutenfrie Grove vafler med cheddar, dill og vårløk

#våffeldagen #pappautengluten #glutenfrie #grove #vafler #glutenfritt #cøliaki #glutenfree #celiac #waffles #cheddar #dill #spingonion #vegetar

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.