
Greske krydrete kjøttboller blir lett en favoritt for både små og store matelskere. Vi serverer de ofte med sprøstekte poteter og tzatsiki til, men de er også veldig gode i en tomatsaus. Vårt tips er å lage mange mens du er i gang for disse blir fort borte!
Du trenger:
- 500 g kjøttdeig.
- 1 egg
- 3 ss finmalt glutenfritt knekkebrød/tørt brød
- 2 ss olivenolje
- 1 finhakket løk
- 2 hvitløksfedd. Finhakket
- 3-4 ss finhakket persille
- 1/2 ts kanel
- salt / pepper etter smak
- olje til steking
Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle og trill ut små boller. Stek kjøttbollene på middels til høy varme til de får en gyllen farge. Legg de på ett fat dekket med bakepapir slik at overflødig olje renner av. Serveres straks!



#pappautengluten #glutenfri #kjøttboller #denstoreglutenfriebakeboka #godtno #matbloggsentralen #aktiv #trening #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #dad #foodblogger #cookbook #cooking #glutenfree #meatballs #food #celiac
Leave a Reply