Blog posts

Glutenfrie kjøttboller

Glutenfrie kjøttboller

Helg, Matpakketips
Glutenfrie kjøttboller

Greske kjøttboller lager du enkelt med denne oppskriften. Disse er definitivt en favoritt for både små og store matelskere.

Ingredienser:

  • 500 gr kjøttdeig.
  • 1 egg
  • 3 ss finmalt glutenfritt knekkebrød/tørt brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 finhakket løk
  • 2 hvitløksfedd. Finhakket
  • 3-4 ss finhakket persille
  • 1/2 ts kanel
  • salt / pepper etter smak
  • olje til steking

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle  og trill ut små boller. Stek kjøttbollene på middels til høy varme til de får en gyllen farge. Legg de på ett fat dekket med bakepapir slik at overflødig olje renner av. Serveres straks!

Tips: Legg kjøttbollene i en krydret, fyldig tomatsaus. Serveres til tapas bordet eller til pasta. Oppskrift på kjøttboller i krydret tomatsaus finner du her

Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #catering #kjøttboller #tapas #konfirmasjon #17mai #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *