Glutenfrie greske kjøttboller

Glutenfrie greske kjøttboller
Glutenfrie greske kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller

Greske krydrete kjøttboller blir lett en favoritt for både små og store matelskere. Vi serverer de ofte med sprøstekte poteter og tzatsiki til, men de er også veldig gode i en tomatsaus. Vårt tips er å lage mange mens du er i gang for disse blir fort borte!

Du trenger:

  • 500 g kjøttdeig.
  • 1 egg
  • 3 ss finmalt glutenfritt knekkebrød/tørt brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 finhakket løk
  • 2 hvitløksfedd. Finhakket
  • 3-4 ss finhakket persille
  • 1/2 ts kanel
  • salt / pepper etter smak
  • olje til steking

Bland sammen alle ingrediensene i en bakebolle  og trill ut små boller. Stek kjøttbollene på middels til høy varme til de får en gyllen farge. Legg de på ett fat dekket med bakepapir slik at overflødig olje renner av. Serveres straks!

 

Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller
Glutenfrie kjøttboller

#pappautengluten #glutenfri #kjøttboller #denstoreglutenfriebakeboka #godtno #matbloggsentralen  #aktiv #trening #pappa #utengluten #cøliaki  #marathon #runner #dad #foodblogger #cookbook #cooking #glutenfree  #meatballs #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
«Etter 15 år har endelig glutenfritt blitt enkelt å lage og kjempegodt.» – CecilieTrykk her for å se boka vår!