Pappa uten gluten

Glutenfrie lomper

Er det noe Sevastianos savner så er det gode glutenfrie lomper til pølser. Denne oppskriften er veldig enkel og lompene ble kjempegode.

Vi har jukset litt og brukt potetmospulver….

Du trenger;

  • 1 pose potetmos
  • 2 dl melk, vi brukte laktosefri melk
  • 2 dl lys melblanding

Rør potetmospulveret sammen med melken og rør inn så mye mel at det blir en jevn, fin deig. Del deigen i likestore deler og kjevle tynne lomper. Vil du ha de runde kan du bruke en liten tallerken som form.

Prikk hull i lompene med en gaffel for å forhindre luftbobler. Stek dem pent brunflekket på takke eller i tørr stekepanne. Dekk til de ferdigstekte lompene med ett kjøkkenhåndkle slik at de ikke blir tørre. De kan fryses, men legg matpapir imellom slik at de ikke klistres sammen.

Nå kan pølsefesten starte!:)

image

Oppskrift på enkel hjemmelaget ketchup finner du her;

http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/hjemmelaget-ketchup/

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

 

 

2 Responses

  1. Så herlig med en enkel “jukseoppskrift” 😀
    Men, hvilken potetmos brukte dere? Oppdaget nemlig at disse posene finnes i flere størrelser i butikken avhengig av merket 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.