Er det noe Sevastianos savner så er det gode glutenfrie lomper til pølser. Denne oppskriften er veldig enkel og lompene ble kjempegode.
Vi har jukset litt og brukt potetmospulver….
Du trenger;
- 1 pose potetmos
- 2 dl melk, vi brukte laktosefri melk
- 2 dl lys melblanding
Rør potetmospulveret sammen med melken og rør inn så mye mel at det blir en jevn, fin deig. Del deigen i likestore deler og kjevle tynne lomper. Vil du ha de runde kan du bruke en liten tallerken som form.
Prikk hull i lompene med en gaffel for å forhindre luftbobler. Stek dem pent brunflekket på takke eller i tørr stekepanne. Dekk til de ferdigstekte lompene med ett kjøkkenhåndkle slik at de ikke blir tørre. De kan fryses, men legg matpapir imellom slik at de ikke klistres sammen.
Nå kan pølsefesten starte!:)
Oppskrift på enkel hjemmelaget ketchup finner du her;
http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/hjemmelaget-ketchup/
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos 😉
2 Responses
Så herlig med en enkel “jukseoppskrift” 😀
Men, hvilken potetmos brukte dere? Oppdaget nemlig at disse posene finnes i flere størrelser i butikken avhengig av merket 🙂