Glutenfrie pannekaker à la Sevastianos

Dagens skoleprosjekt var å lage pannekaker, og derfor startet dagen med verdens beste pannekaker à la Sevastianos.

Ingredienser:

  • 4 egg
  • 3 dl lyst glutenfritt mel. Grovt kan også benyttes men da trenger du litt mer væske i røren.
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 3 dl melk

Litt smør til steking.

Visp egg og sukker. Ha i mel, salt og melk. Rør til du har en jevn røre. Stekes i litt smør i en varm stekepanne. Pannekakene snus når de har en gylden farge.

Server med sjokoladepålegg , syltetøy elle friske bær.

#pappautengluten #denstoreglutemfriebakeboka #barnaskjøkken glutenfrie #pannekaker #glutenfri #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #foodblogger #cookbook #breakfast #pancakes #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille