Glutenfrie pannekaker à la Sevastianos

Dagens skoleprosjekt var å lage pannekaker, og derfor startet dagen med verdens beste pannekaker à la Sevastianos.

Ingredienser:

  • 3 egg
  • 3 dl lyst glutenfritt mel. Grovt kan også benyttes men da trenger du litt mer væske i røren.
  • 1/2 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 4 dl melk

Litt smør til steking.

Visp egg og sukker. Ha i mel, salt og melk. Rør til du har en jevn røre. Stekes i litt smør i en varm stekepanne. Pannekakene snus når de har en gylden farge.

Server med sjokoladepålegg , syltetøy elle friske bær.

#pappautengluten #denstoreglutemfriebakeboka #barnaskjøkken glutenfrie #pannekaker #glutenfri #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #foodblogger #cookbook #breakfast #pancakes #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille