Dagens skoleprosjekt var å lage pannekaker, og derfor startet dagen med verdens beste pannekaker à la Sevastianos.
Ingredienser:
- 3 egg
- 3 dl lyst glutenfritt mel. Grovt kan også benyttes men da trenger du litt mer væske i røren.
- 1/2 ts salt
- 1 ss sukker
- 4 dl melk
Litt smør til steking.
Visp egg og sukker. Ha i mel, salt og melk. Rør til du har en jevn røre. Stekes i litt smør i en varm stekepanne. Pannekakene snus når de har en gylden farge.
Server med sjokoladepålegg , syltetøy elle friske bær.
#pappautengluten #denstoreglutemfriebakeboka #barnaskjøkken glutenfrie #pannekaker #glutenfri #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #foodblogger #cookbook #breakfast #pancakes #celiac
Leave a Reply