Blog posts

Glutenfrie rawkuler

Glutenfrie rawkuler

Bakverk, Kaker / dessert

Uansett om du kaller disse kulene for energikuler eller rawkuler er en ting helt sikkert; de er RÅgode og det er fullt mulig at de også gir litt energi. De er dessuten også gluten/melke/-og sukkerfrie, så her er det bare å spise med god samvittighet.

Ingredienser:

  • 15 stenfrie dadler
  • 2 dl cashewnøtter
  • 1 klype havsalt
  • 5 ss kokosolje
  • 1 neve mandler
  • 1 ss agavresirup
  • 1 dl kokos
  • 3 ss kakaopulver
  • 2 ss blåbær. Gjerne frosne.

1/2 dl ekstra kokos til å rulle kulene i.

Tips; ha i litt tørket chili for ekstra smak.

Bløtlegg cashewnøtter og dadler i minst 1 time før bruk. Kjør alle ingrediensene i en blender til du får en grovhakket masse. Form små kuler med en skje som du ruller i kokos. Sett kjølig (helst frys i 30 min) før servering. Oppbevares i kjøleskapet i en luftet boks.

For flere helt Rå oppskrifter kan du trykke her

Gluten/melke/sukkerfrie Rawkuler
Gluten/melke/sukkerfrie Rawkuler
Gluten/melke/sukkerfrie Rawkuler

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #sukkerfri #glutenfri #melkefri #raw #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cølakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac

image_pdfPDFimage_printPRINT

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *