Pappa uten gluten
Glutenfrie rundstykker på 1-2-3
Glutenfrie rundstykker på 1-2-3

Glutenfrie rundstykker på 1-2-3

Disse glutenfrie rundstykkene har vi laget flere ganger med like stor suksess hver gang! Nå er det vinterferie i store deler av landet, og hvorfor ikke overraske med disse til frokosten eller skituren?

Rundstykkene er basert på oppskriften du finner under, men denne gangen brukte vi det vi hadde av melrester i huset. Altså ingen grunn til ikke å teste denne oppskriften med ulike meltyper. Bare husk at jo grovere mel, jo mer væske trenger du. Blir deigen for hard tilsetter du litt vann/melk og blir den for tynn/klissete tilsetter du litt mere mel. Det viktige er blandingsforholdet mellom vått og tørt så du kan bruke det du har tilgjengelig. Husk at det er bedre at deigen er klissete før heving enn for kompakt.

Dersom du ikke tar sjansen på å blande forskjellige typer mel, følger du bare oppskriften under:

Glutenfrie rundstykker på 1-2-3

 

Glutenfrie rundstykker på 1-2-3 Glutenfrie rundstykker på 1-2-3 Glutenfrie rundstykker på 1-2-3

#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #glutenfrie #rundstykker #matpakke #vinterferie #glutenfri #trening #familie #pappa #utengluten #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #dad #glutenfree #food #bread #coeliac #foodblogger #cookbook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.