Pappa uten gluten
glutenfrie sitronkjeks
glutenfrie sitronkjeks

Glutenfrie sitronkjeks

glutenfrie sitronkjeks

Med sitroner i sesong har du en veldig god grunn til å lage disse nydelige kjeksene med en deilig smak av smør, sukker og sitron. De er enkle å lage og den eneste utfordringen er bare å lage nok. Disse blir nemlig veldig fort borte.

Strø gjerne et lag med melis over kjeksene før servering. Denne oppskriften gir cirka 30 kjeks.

  • 165 g sukker
  • 110 g romtemperert smør
  • 1 egg
  • Sitronskall fra 1 sitron
  • 4 ss sitronjuice
  • 1 ts vaniljesukker
  • ½ ts bakepulver
  • ¼ ts natron
  • ¼ ts salt
  • 250 g Lys melblanding- pappa uten gluten

 

  1. Forvarm oven til 175°
  2. Ha smør og sukker i en bakebolle og visp luftig. Tilsett egget, og rør videre. Ha så i sitronskall og sitronjuice. Rør det godt inn.
  3. Tilsett resten av ingrediensene. Rør til en jevn og fin deig.
  4. Dekk et stekebrett med bakeark, og bruk en liten skje til å lage små kuler av deigen og legg kjeksene på stekebrettet med god avstand imellom. Du trenger to stekebrett til alle kjeksene. La gjerne det ene brettet med kjeks stå kaldt mens du steker de andre kjeksene.
  5. Stekes i forvarmet ovn i  cirka 12-15 min. Avkjøl på rist.
Glutenfrie sitronkjeks Glutenfrie sitronkjeks Glutenfrie sitronkjeks Glutenfrie sitronkjeks

#pappautengluten #glutnfrie #sitron #amalfi #kjeks #glutenfritt #aktiv 3familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #lemon #biscuits #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.