Pappa uten gluten
Glutenfritt blåbærbrød
Glutenfritt blåbærbrød

Glutenfritt blåbærbrød

Glutenfritt blåbærbrød

Dette nydelige blåbærbrødet spiser du like godt til frokost som til dessert. Søte frokostbrød er vi ikke så kjent med her til lands, men jeg anbefaler at du tester det ut i helgen med en god og sterk kaffe til. Dette smaker nydelig med bare litt smør på!

 

  • Porsjoner: 1 brød
  • Ovnstemperatur: 180 °C
  • Tar litt tid å lage

 

  • 200 g sukker
  • 2 egg
  • 75 g smeltet smør
  • 3 ss sitronsaft
  • 220 g glutenfritt lys mel, gjerne fra Pappa uten gluten
  • 1 ts bakepulver
  • ¼ ts salt
  • 1 ½ dl melk
  • 50 g valnøtter
  • 180 g blåbær
  • 2 ss sitronskall, finrevet

 

  1. Forvarm oven til 180 °C,
  2. Ha sukker og egg i en bakebolle rør godt, tilsett smeltet smør, sitronsaft, mel, bakepulver, salt og melk rør godt. Vend forsiktig inn valnøtter, blåbær og sitronskall.
  3. Dekk en brødform med bakepapir og hell inn røren.
  4. Stek brødet i 50-60 minutter. Avkjølt på rist.

 

 

 

 

Glutenfritt blåbærbrød Glutenfritt blåbærbrød Glutenfritt blåbærbrød

#pappautengluten #glutenfritt #frokost #brød #blåbær #aktiv #familie #maraton #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.