Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfritt blåbærbrød

Glutenfritt blåbærbrød
Glutenfritt blåbærbrød
Glutenfritt blåbærbrød

Dette nydelige blåbærbrødet spiser du like godt til frokost som til dessert. Søte frokostbrød er vi ikke så kjent med her til lands, men jeg anbefaler at du tester det ut i helgen med en god og sterk kaffe til. Dette smaker nydelig med bare litt smør på!

 

  • Porsjoner: 1 brød
  • Ovnstemperatur: 180 °C
  • Tar litt tid å lage

 

  • 200 g sukker
  • 2 egg
  • 75 g smeltet smør
  • 3 ss sitronsaft
  • 220 g glutenfritt lys mel, gjerne fra Pappa uten gluten
  • 1 ts bakepulver
  • ¼ ts salt
  • 1 ½ dl melk
  • 50 g valnøtter
  • 180 g blåbær
  • 2 ss sitronskall, finrevet

 

  1. Forvarm oven til 180 °C,
  2. Ha sukker og egg i en bakebolle rør godt, tilsett smeltet smør, sitronsaft, mel, bakepulver, salt og melk rør godt. Vend forsiktig inn valnøtter, blåbær og sitronskall.
  3. Dekk en brødform med bakepapir og hell inn røren.
  4. Stek brødet i 50–60 minutter. Avkjølt på rist.

 

 

 

 

Glutenfritt blåbærbrød
Glutenfritt blåbærbrød
Glutenfritt blåbærbrød

#pappautengluten #glutenfritt #frokost #brød #blåbær #aktiv #familie #maraton #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #glutenfree #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.