Pappa uten gluten
Glutenfritt jordbærbrød
Glutenfritt jordbærbrød

Glutenfritt frokostbrød med jordbær

Glutenfritt jordbærbrød

Søte brød er kanskje ikke så vanlig her i nord, men i middelhavslandene starter ofte dagen med en skive søtt brød og en kopp sterk kaffe. Vi blir aldri lei av dette, men holder det stort sett til helger eller ferier. Nå er jordbær i sesong og da passer det ekstra godt å lage dette brødet!

 

  • Porsjoner: 1 brød
  • Ovnstemperatur: 180 °C
  • Middels rask å lage

 

  • 50 g smeltet smør
  • 100 g sukker
  • 1 egg
  • 250 g glutenfritt lyst mel, gjerne fra Pappa uten gluten
  • 2 ts bakepulver
  • ½ ts salt
  • 1,5 dl melk
  • ½ ts vaniljeektrakt
  • 200 g jordbær, skives
  • 50 g pekannøtter, finhakkes
  • 1 ss melis

 

  1. Forvarm ovn til 180 °C
  2. Ha smør, sukker og egg i en bakebolle, visp godt. Tilsett mel, bakepulver, salt, melk, vaniljeekstrakt og rør videre. Vend in jordbær og pekannøtter og bland godt.
  3. Dekk en brødform med bakeark å hell i røren.
  4. Stek brødet i cirka 50 minutter. Avkjøl på rist og sikt over melis før servering.

 

 

 

Glutenfritt jordbærbrød Glutenfritt jordbærbrød

#pappautengluten #glutenfri #frokost #brød #jordbær #glutenfritt #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #runner #cooking #glutenfree #food #celiac #strawberry #bread

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.