Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Glutenfritt grovbrød med eget mel

Glutenfritt grov brød med eget mel
Glutenfritt grov brød med eget mel
Glutenfritt grov brød med eget mel

Dette grovbrødet anbefaler vi at du tester ut. Det er enkelt å lage og det holder i flere dager på benken. I denne oppskriften har vi brukt vårt eget grovmel som kan kjøpes her. 

 

  1. Ha melet i en bakebolle.
  2. Rør ut honningen, vann og gjær i en annen bolle.
  3. Ha de våte i det tørre, litt etter litt, og tilsett så olje og saltet.
  4. Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve til dobbelt størrelse i 2–3 timer. Gjerne over natten.
  5. Ha så deigen ut på en melet overflate. Kna deigen godt, og form den til et rundt brød. Tilsett mer mel om nødvendig. Skjær et kryss i brødet og la det heve ytterligere 40-50 minutter,  under en stor bolle eller et kjøkkenhåndkle.  Pensle med olje og strø over litt mel.
  6. Stekes i forvarmet forvarmet ovn på 200-220 ° C i 30-35 minutter. Avkjøles på rist.
Glutenfritt grov brød med eget mel
Glutenfritt grov brød med eget mel

#pappautengluten #glutenfritt #mel #grovbrød #brød #glutenfree #flour #bread

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.