Pappa uten gluten
glutenfri pizza al carpaccio

Glutenfritt hos Olivia

Blideste pizzakokkene i Oslo

I går var vi invitert til å teste den glutenfrie menyen hos Olivia. Jeg har lenge hatt lyst til å ta med Sevastianos hit for å spise pizza, men jeg må innrømme at jeg har vært litt usikker på om det er trygt for en med cøliaki. Etter å sjekket opp i diverse forum og på NCF nettsider hvor Oliva er anbefalt bestemte vi oss for å teste.  Vi angrer ikke!

Maten hos Olivia er nydelig og det føltes helt trygt å ta med Sevastianos hit. En veldig hyggelig servitør informerte oss om hvordan pizzaen lages og hvordan det håndteres med tanke på kjøkkenrutiner.

Olivia har flere restauranter rundt i byen og de har en helt perfekt atmosfære. De har ett stort utvalg på menyen, hyggelige servitører og en deilig avslappet stemning. At de i tillegg kan lage nesten alle pizzaene glutenfrie og at de er nøye på kjøkkenrutiner gjør at det åpner seg en helt ny verden for oss som tidligere har vært skeptiske til å prøve.

Vi fikk prøve en nydelig pizza som heter Al carpaccio med mozzarella, parmesan, tynne skiver rå indrefilet, ruccola pinjekjerner og sitron.  Sevastianos ville ha pizza margherita med tomat, parmesan, mozzarella & basilikum. Vi forsøkte også en glutenfri lasagne som var kjempegod. Det er så deilig å se han koser seg med maten og at han kan velge nesten det han vil på menyen. Dette skal vi snart gjøre igjen altså.

Du kan også få glutenfritt brød til alle salatene om du ønsker det.

Olivia i Hegdehaugsveien må ha det som er de blideste pizzakokkene i Oslo. I går var Chef Stancko på jobb og vi fikk se hvordan han tilbereder pizzaene. Kort oppsummert så føltes det veldig trygt å spise hos Olivia med tanke på håndtering av glutenfri mat. Vi kommer selvfølgelig igjen:)

Hele menyen til Olivia kan du se her

Vi har fått lov å gi bort 2 gavekort på en valgfri pizza eller pasta fra Oliva så følg med på bloggen fremover.

oslos blideste pizzakokk
pappautengluten.no
glutenfritt hos olivia
glutenfritt hos olivia
nydelig glutenfri lasange
glutenfri pizza margherita
glutenfri pizza al carpaccio
koselig atmosfære
hyggelig atmosfære
vinkartet
Kun et par måneder igjen til uteserveringen åpner...
Kun et par måneder igjen til uteserveringen åpner…
Takk for oss. Sees snart igjen:)
Takk for oss. Sees snart igjen:)

#pappautengluten #olivia #hegdehaugsveien #glutenfrie #spisesteder #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #ncfu #sponset

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.