Pappa uten gluten
glutenfritt pinnebrød
glutenfritt pinnebrød

Glutenfritt pinnebrød

Glutenfritt pinnebrød

Glutenfritt pinnebrød er perfekt å ha med på tur og du lager det minst like enkelt i glutenfritt. Dette skal ikke heve og derfor er det så enkelt å sende med deigen med i en plastboks når barnehagen eller skolen har turdag. Eller som nå, vinterferie!

Denne oppskriften er hentet fra Den store glutenfrie brødboka.

Glutenfritt mel

Vi bruker nå kun eget mel i oppskriftene våre, Pappa uten gluten, glutenfritt mel , men dette utelukker ikke andre melsorter dersom du har de stående. Glutenfritt pinnebrød kan lages med grovt og fint mel, eller en blanding av disse.

Ingredienser

Porsjoner: 6–8 pinnebrød
Raskt å lage

250 g lys melblanding, gjerne fra Pappa uten gluten
½ ts salt
2 ss sukker
1 ts bakepulver
4–5 ss god olivenolje
1 ½ dl lunket vann

Bland sammen alle ingrediensene og kna deigen godt. Tilsett mer mel eller væske om det trengs.
Klem ut eller snurr deigen på en spikket pinne som du steker over på bålet.

 

glutenfritt pinnebrød
glutenfritt pinnebrød

*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel  i oppskriften.

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.