Hjemme i høstferien? Gå en tur og tenn ett bål. La barna spikke pinner, lag pinnebrød å grill pølser. Det skal faktisk ikke mer til før du får skikkelig høstferie følelse og barna kommer til å elske det!
Du trenger:
- 4 dl glutenfritt lyst mel
- 1/2 ts salt
- 2 ss sukker
- 1 ts bakepulver
- 4-5 ss god olivenolje
- 1 1/2 dl lunket vann
Bland sammen alle ingrediensene og kna deigen godt. Tilsett mer mel eller vann om det trengs. Ha litt olje på hendene når du knar. Da forhindrer du at deigen setter seg fast i matboksen når dere skal på tur.
Klem ut deigen på en spikket pinne å stek over glørne på bålet. Garantert #pappa #mammapoeng!
Tips: Ha litt kanel og litt ekstra sukker i deigen for en søt variant. Serveres med kakao.
Lykke til og god høstferie!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfritt #pinnebrød #høstferie #liveterbestute #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #godtno #matbloggsentralen #allersglutenfritt #nrkmat
2 Responses
Hvilket glf mel bruker du? Har laget to andre oppskrifter, en oppskrift med Toro lys kakemix og det ble såååå salt! Så en jeg brukte før med gluten, kun erstattet hvetemel med semper hvit mix, den falt heller ikke i smak…. Tenker å gjøre et 3. Forsøk på din oppskrift nå….
Hvilket mel?