Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Gratinerte kjøttboller med potetstappe

Gratinerte kjøttboller
Gratinerte kjøttboller
Gratinerte kjøttboller

Jeg er skikkelig fan av alle middager som enkelt kan tilpasses hele familien  Dette er en sånn middag. Dette er en skikkelig god middag som enkelt lages glutenfritt til alle. Kjøttbollene og sausen er så rike på smak at du ikke trenger noe annet i. 

 Porsjoner: 4 - Middels rask å lage 

  •  greske kjøttboller greske kjøttboller
  • 1/2 dl  tomatsaus
  • 200 g revet gulost 
  • 1 pose fersk mozzarella, i tynne skiver 
  • 3 ss frisk finhakket basilikum 
  • salt og pepper etter smak 

 

Potetstappe: 

  • 8–10 poteter 
  • 2  dl melk, oppvarmet 
  • 2  ss smør 
  • ¼ ts revet muskatnøtt 
  • salt og pepper etter smak 

 

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. 
  2. Lag kjøttboller og tomatsaus ifølge oppskrifter. 
  3. Kok potetene møre og hell av vannet.  
  4. Legg kjøttbollene i en ildfast form og hell over tomatsausen. Topp med osten og krydre med basilikum, salt og pepper. Gratiner i ovnen i 10–15 minutter til osten har smeltet. 
  5. Mos potene med en stavmikser, og ha i melk og smør. Rør godt til du har en jevn mos. Smak til med salt og pepper. 
  6. Server gratinerte kjøttboller med varm stappe.
Gratinerte kjøttboller
Gratinerte kjøttboller

#pappautengluten #glutenfri #glutenfritt #kjøttboller #glutenfritt #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.