Grønn lunsj med Fria glutenfritt

Grønn lunsj med Fria
Grønn lunsj med Fria
Grønn lunsj med Fria

Havrebrødet fra Fria glutenfritt er godt brukt her i huset. Ikke bare fordi vi har et samarbeid med Fria, men fordi det både smaker veldig godt og i tillegg er veldig næringsrikt! Ikke så rart at dette brødet er bestselger på markedet! Vi lager ofte toast med det (Sevastianos sin favoritt), men i dag har vi poppet det med grønt i form av pesto, lun spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer. Perfekt til helgebrønsjen!

 

  • 8 skiver Fria glutenfritt havrebrød
  • 1 ss olivenolje
  • noen dråper sitronsaft
  • 100 g spinat
  • 4 ss pesto
  • 1 avokado i skiver
  • 100 g feta, skives
  • 1/2 agurk i skiver
  • 30 g bønnespirer

 

  1. Legg brødet i et toastjern. Stek gyllent.
  2. Stek spinaten myk i olivenolje. Tilsett noen dråper sitronsaft.
  3. Smør pesto på alle skivene og legg spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer lagvis på fire av skivene. "Lukk" sandwichene med resten av skivene.

 

 

Grønn lunsj med Fria

#pappautengluten #friaglutenfrittnorge #friaglutenfritt #grønn #lunsj #lunsjtips #brønsj #matpakketips

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Den store glutenfrie julebakeboka: Få beskjed når salget starter!