Pappa uten gluten
Grønn lunsj med Fria
Grønn lunsj med Fria

Grønn lunsj med Fria glutenfritt

Grønn lunsj med Fria

Havrebrødet fra Fria glutenfritt er godt brukt her i huset. Ikke bare fordi vi har et samarbeid med Fria, men fordi det både smaker veldig godt og i tillegg er veldig næringsrikt! Ikke så rart at dette brødet er bestselger på markedet! Vi lager ofte toast med det (Sevastianos sin favoritt), men i dag har vi poppet det med grønt i form av pesto, lun spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer. Perfekt til helgebrønsjen!

 

  • 8 skiver Fria glutenfritt havrebrød
  • 1 ss olivenolje
  • noen dråper sitronsaft
  • 100 g spinat
  • 4 ss pesto
  • 1 avokado i skiver
  • 100 g feta, skives
  • 1/2 agurk i skiver
  • 30 g bønnespirer

 

  1. Legg brødet i et toastjern. Stek gyllent.
  2. Stek spinaten myk i olivenolje. Tilsett noen dråper sitronsaft.
  3. Smør pesto på alle skivene og legg spinat, avokado, feta, agurk og bønnespirer lagvis på fire av skivene. “Lukk” sandwichene med resten av skivene.

 

 

Grønn lunsj med Fria

#pappautengluten #friaglutenfrittnorge #friaglutenfritt #grønn #lunsj #lunsjtips #brønsj #matpakketips

Den store glutenfrie julebakeboka

Besøk vår nettbutikk

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat