Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Her bor vi i ferien

HER BOR VI I FERIEN

Som mange av dere vet er vi nå på ferie i Hellas. Her bodde vi i mange år så dette er som å komme hjem for oss. For noen år siden restaurerte vi et gammelt hus. Eller, hus er nok å ta litt hardt i da det er mer som et lite studio. Vi har et land utenfor landsbyen midt i en olivenlund og der sto det et gammelt falleferdig hus, som vi  har satt i stand og som vi rømmer til når øya blir for full.

Vi bodde fast i mange år på øya , og vi valgte å beholde leiligheten vår i landsbyen etter at vi flyttet tilbake til Norge. Denne leier vi nå ut på sommeren, og derfor er det perfekt med det lille huset utenfor landsbyen. Her har vi lite plass inne, men plenty av plass ute. Vi har tomater, squash, løk, krydder, sitroner, fiken og rødbeter i hagen, og naboen kommer med egg. Det står også en gammel bakerovn der som vi har planer om å få satt i stand. Tenk å steke eget brød og deilig italiensk pizza i den. Helt perfekt! Dessuten har vi med vilje ikke installert WiFi der ute , og derfor er det litt færre oppdateringer fra oss om dagen. Vi kommer sterkere tilbake etter ferien:)

Vi fikk lyst til å vise dere litt hvordan vi bor når vi er her, hva synes dere?

Fortsatt god sommer til dere alle, og ikke glem å skrive dere på nyhetsbrevet vårt for å få med dere forhåndssalget til boken vår.

Stor klem fra oss

 

 

HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
tomater og oliven er en uslåelig kombinasjon
gresk salat
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN
HER BOR VI I FERIEN

#pappautengluten #glutenfree #summer #holiday #greece #greek #islands #antiparos #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.