Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner
Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner
Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

Vanskelig å få barna til å spise fisk? Prøv disse! Jeg kan nesten garantere deg at de kommer til å spise opp. Det samme gjelder kresne voksne også! Dette er middagen både for store og for små matelskere.

Du kan selvsagt bruke en hvit fisk i også. denne paneringsmetoden er helt genial og den passer til alle typer, kjøtt, fisk, kylling og grønnsaker.

Server gjerne med sprøstekte poteter, råkostsalat en chili aioli eller kapersmajones til! Et annet godt tips er å ha de i wraps med salat og en spicy salsa til. Bare å prøve seg frem!

  • 200 g fisk, skåret i middels tykke skiver
  • salt & pepper etter smak
  • 60 g panering- pangratto
  • 40 g lyst mel, gjerne fra Pappa uten gluten
  • 1 pisket egg
  • 1 dl solsikkeolje til steking
  • 1/2 sitron til servering
  • litt ekstra salt til servering

 

 

  1. Skjær fisken i middels tykke skiver.
  2. Ha salt, pepper, panering og mel på en tallerken. Bland det sammen.
  3. Pisk egget i en dyp tallerken.
  4. Vend fiskeskivene i paneringen, så i egget, og gi det igjen en runde tilslutt i paneringen.
  5. Varm opp oljen og la fiskepinnene steke seg gyllne. Legg de over på et kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje.
  6. Skvis over sitron og litt ekstra salt før servering.

 

 

Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner
Hjemmelagde, glutenfrie fiskepinner

#pappautengluten #glutenfri #fiskepinner #middagstips #salma #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #fish #fishsticks #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.