Instruksjonsvideo på hvordan du enkelt lager glutenfri pizza fra bunnen av:
For en tid tilbake lovet vi å lage en liten instruksjonsvideo til dere på hvordan man lager glutenfri pizza fra bunnen av. Det har tatt litt tid, men nå er den endelig ferdig! Jeg (Elisabeth) har forsøkt å redigere så godt jeg kan so go easy on me, uansett, jeg håper dere liker den!
Bare bruk kommentarfeltet til å stille spørsmål om dere lurer på noe.
Fremgangsmåten ser du i videoen under, og oppskrift på pizzabunn og tomatsaus finner du her;
Glutenfri pizzabunn:
- 450 gr glutenfri lys melblanding
- 3 dl lunket vann
- 2 ss fiberhusk
- 1 ts salt
- 2 ss sukker
- 1-2 ss olivenolje
Stekes i forvarmet ovn på 230 c i ca 10-12 minutter
Tomatsaus:
- 1 boks hermetiske grovhakkede tomater
- 1 fedd hvitløk
- 12 ts sukker
- 1 ss hvitvinseddik
- Salt/pepper
- 1 ts oregano. Gjerne frisk
- 4-5 ss god olivenolje
- Du kan gjerne ha i litt chili for en en litt sterkere saus.
Kjør alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin å stryk et lag med saus over pizzabunnen.
Ønsker dere alle en super fredagskveld!
Klem fra mamma´n til Sevastianos
Flere pizza-oppskrifter fra pappautengluten.no finner du her
#pappautengluten #kapersoliven #youtube #video #hjemmelaget #glutenfri #pizza #aktiv #matglad #pappa #mamma #utengluten #matblogg #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #pizza #celiac #foodblogger