Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Hvorfor orker vi?

Det hender at vi får spørsmålet om hvorfor vi gidder å holde på med det vi gjør. Spørsmål som; Tar det ikke mye tid da? Hvordan orker dere å sitte med SoMe hele dagen? Tjener dere noe på å blogge da?

Veldig ofte hender det at jeg lurer på akkurat det samme.

Jo, det tar mye tid. Vi bruker i snitt flere timer om dagen på å oppdatere blogg, lage mat, legge ut oppskrifter, svare på meldinger, legge ut nye bilder med tekst på bloggen, FB og Instagram. Vi jobber i helger, ferier og de aller fleste kvelder. Vi er rett og slett "på" (nesten) hele tiden.

Det er veldig mye innsats for veldig liten gevinst. Noen dager orker jeg ikke åpne hverken telefonen eller Mac for å oppdatere. Jeg tar rett og slett en pause. I perioder har jeg hverken samarbeid eller nye prosjekter på gang. I de periodene lurer jeg på hvor mye lengre jeg kommer til å holde på med dette. Det er og en ganske ensom tilværelse å blogge. Du har ingen kolleger rundt deg, og da heller ingen å skravle med under lunsjen. I hektiske perioder føles det som jeg aldri kommer i mål med å sjonglere jobb, blogg, barn, aktiviteter, styreverv, foredrag, trening og hverdagen generelt. Da er det fort gjort å bli både lei, sur og sliten.

Men så kommer det inn rørende og fine meldinger fra dere om at vi har gjort hverdagen deres bedre. Meldinger som sier at dere endelig har fått tilbake bakegleden. At barna deres endelig synes det er lettere å håndtere sykdommen.

De meldingene gjør all jobben bak bloggen verdt hvert eneste sekund. Vi har verdens fineste følgere og heiagjeng i dere som driver oss frem med fine meldinger og daglig minner oss på hvorfor vi holder på med akkurat dette.

Vi hadde selvfølgelig heller ikke orket å holde på med dette hvis vi ikke hadde en god grunn til det. Den grunnen er 10 år, heter Sevastianos og han har cøliaki. Han er grunnen til at vi jobber på for å få det glutenfrie tilbudet enda bedre og for at forståelsen for sykdommen hans skal øke, og med det vil han og alle dere som følger oss forhåpentligvis få en litt bedre hverdag.

Derfor orker vi.

Stor klem fra oss.

 

Kjære regjering; ikke rør grunnstønaden min!
Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.