Pappa uten gluten
Ny bok! Den store glutenfrie kokeboka!
Ny bok! Den store glutenfrie kokeboka!

It’s a wrap! Boken er ferdig!!

Endelig kan vi fortelle det vi har ventet på å si i flere måneder;  It´s a wrap! Den nye boken vår er ferdig, og den går i trykken hvert øyeblikk! Fy flate så bra det føles! En lang, tidskrevende, lærerik og morsom prosess er over. Boken er endelig ferdig, og nå er vi er så spente på å høre hva dere kommer til å synes om den!

Responsen etter den forrige boken var overveldende, og vi kan bare håpe på at dere liker den nye boken like godt. Det gjør i hvert fall vi:) Vi har hatt så lyst til å dele bilder og historier underveis i prosessen, men har holdt kortene ganske tett til brystet. Grunnen til det er at dette ble en større prosess enn først antatt, og det tok derfor litt lenger tid enn vi hadde tenkt. Vi ønsket derfor ikke å si så mye om prosjektet før nå. Men det har holdt hardt å ikke dele med dere underveis, det skal dere vite!

Vi har ønsket å dekke like bredt som ved forrige bok, og gi dere like mange variasjoner og oppskrifter, også i den nye boken! Den første boken var stor, og med over 100 oppskrifter hvor fokuset var glutenfri bakst. Boken solgte over all forventning, og den fikk strålende kritikk.

Nå kommer endelig oppfølgeren, og fokuset denne gangen er er all den digge maten du  har savnet! Boken skal hete “Den store glutenfrie kokeboka“, og inneholder alle de rettene du (forhåpentligvis) har savnet, og mer til. Med 125 (!!) oppskrifter har boken hele veien fokus på digge og enkle retter, og som i forrige bok,  gode erstatninger for det du trodde du ikke lenger kan spise.

Vi har hatt et testpanel bestående av venner, familie og flere av Sevastianos sine kompiser. Felles for de alle er at de faktisk KAN spise gluten, og derfor er det ekstra gøy at de synes de at maten var skikkelig digg, og smakte minst like godt som det de vanligvis spiser!

Vi har forsøkt å samle oppskrifter på bakgrunn av tilbakemeldinger fra dere om hva dere ønsker at skal med, og lagt til en del vi tror dere kommer til å like godt. Noen “gamle” oppskrifter er også med, nettopp grunnet tilbakemeldingene fra dere om hva dere ønsker at denne boken skal inneholde. Den er jo laget for dere, og derfor var det veldig viktig for oss at dere kunne komme med ønsker og tilbakemeldinger.

Vi har smakt oss igjennom alle oppskriftene. Vi har silt ut noen, lagt til andre, og vi er ganske sikre på at vi nå står igjen med de aller beste oppskriftene til dere.

Denne gangen har vi også tatt alle bildene selv, noe som var ganske utfordrende. Heldigvis har vi fått god hjelp av en veldig dyktig fotograf som har gitt oss uunnværlige tips og råd underveis. Han har også redigert bildene i boken. Vi har også nok en gang med oss vår fantastiske redaktør Anne Marie Løvenskiold,  og den fantastisk dyktige gjengen i Frisk forlag. Marianne Eidal i Rim Design har designet også denne boken, og igjen ble den enda bedre enn vi kunne håpet på! Vi har også fått med oss noen av Norges beste matbloggere i denne boken; Helle fra @helleskitchen, Hanne-Lene fra @hannelenesvegetar, Mette og Mathilde fra @spisoppmaten: Tusen takk for at dere ville bidra til boken vår. Dere er så dyktige alle sammen, og det har vært en ære at dere ønsket å bidra med oppskrifter og innspill! For et team vi har med oss!

Resultatet er en bok vi er veldig stolte av, og vi håper at dere kommer til å like den akkurat like mye som oss. Vi lover at vi nå, frem til forhåndssalget åpner, skal dele store deler av prosessen med dere. Vi gleder oss sånn til dere får se det ferdige resultatet, og er både spente og litt nervøse på “dommen” fra dere. Forhåndssalget til boken starter i begynnelsen av april, og vi kommer med en link til det når den er klar.

Til slutt;  en stor takk til alle dere fine følgere som kommer med innspill, heiarop og som daglig sørger for god stemning i våre kanaler. Uten deres positive tilbakemeldinger, ønsker og gode ord hadde denne boken aldri blitt noe av. Vi er veldig takknemlige for at dere alltid er så positive, og for at dere alltid heier oss frem. Tusen takk til hver og en av dere!

PS! Bildet er fra baksiden til boken, hva synes dere?

Store klemmer fra Yiannis, Elisabeth & Sevastianos

 

 

 

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.