Pappa uten gluten
Bosch
Bosch

Vi har testet kjøkkenmaskinen fra Bosch

/Annonse/

Vi får ofte spørsmål om hva slags kjøkkenmaskin vi bruker. Da vi skrev boken var det med tanke på at du ikke skal trenge ekstra utstyr for å mestre det å lage glutenfri mat og bakst. Det er likevel veldig praktisk å bruke en kjøkkenmaskin når du skal bake glutenfritt. Vi er så heldige å ha et samarbeid med Bakeren og kokken og har fått testet en av deres kjøkkenmaskiner fra Bosch

Det jeg likte best er at den i tillegg til å være praktisk, er at den også er veldig fin å se på. Denne får faktisk stå fremme på benken vår og det er det ikke alle kjøkkenmaskiner som får hos oss. Ikke tar den så mye plass heller. Denne maskinen har et prisbelønt design , kraftig motor og veldig mange muligheter. Den har en deigkrok, ballongvisp og grovvisp. Den har også en hyggelig pris.

Vi har til nå testet alt fra brød, kaker, krem, pizzadeig mm på denne og vi er kjempefornøyd med resultatet. Det gjør bakingen av glutenfritt enklere og veldig mye mindre klissete. Hvis du er nybegynner på glutenfri bakst bør du investere i denne maskinen fra Bosch.

Er du er ute etter en kjøkkenmaskin med flott design, som har veldig mange muligheter og som egner seg veldig godt til glutenfri bakst vil jeg definitivt  anbefale denne. Trykk på linken for mer informasjon om produktet, pris og flere bilder.

Du kan også se flere produkter fra Bakeren og kokken her.

Bosch

#pappautengluten #bakerenogkokken #bosch #sammarbeid

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.