Denne kremete kyllingpastaen med smør, spinat og parmesan, tror vi fort kan bli deres favoritt også! Helt perfekt å servere til både små og store matelskere!
Porsjoner: 4
- 2 ss rød pesto
- 4 kyllingfileter
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olivenolje
- 50 g smør
- 200 g spinat
- 1 boks med fløte
- 100 g revet parmesan
- salt og pepper etter smak
- Pasta Rigatoni
- Forvarm ovnen til 180 C.
- Gni kyllingfiletene inn med rød pesto og stek de gyllne i olivenoljen på begges sider.
- Ha i hvitløk, smør og spinat. Stek til såpinaten er dampet. Tilsett fløte og la det koke opp. Rett før fløten koker, setter du pannen tilside. Legg kylling, spinat og saus i en ildfast form, og topp med halvparten av parmesanen, salt og pepper. Sett den i ovnen i cirka 20 minutter.
- Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og vendt den over i den ildfaste formen. Bland godt. Topp med parmesan og server!
#pappautengluten #kremet #pasta #spinat #parmesan #glutenfri #glutenfritt #cøliaki #aktiv #familie #pappa #utengluten #marathon #runner #glutenfree #food #creamy #butter #chicken #soinach #pasta #glutenfreefood #food #celiac