Pappa uten gluten
La barna snacke!
La barna snacke!

La barna snacke!

La barna snacke!

La barna snacke!

La barna snacke! SNACKPLATE har vi servert her i huset så lenge vi kan huske. SNACKPLATE er egentlig bare en tallerken med div oppskåret skinke, ost, frukt, grønnsaker og mye mer. Altså det du har tilgjengelig. Selv med et nesten tomt kjøleskap har du det du treger for å lage dette.

Dette er egentlig ikke en oppskrift, men mer et lite tips om sunn snack etter skoletid, mellom måltider eller som kveldsmat. Sevastianos har «snacket» siden han var liten og ber ofte fremdeles om en «snackplate» på kveldstid.

Den består ofte av litt oppskåret ost (helst parmesan), noen oliven, egg, nøtter, aioli eller hummus, litt frukt, agurk, tomat og en eller annen form for skinke. Ta en titt i kjøleskapet, vi lover deg at du helt sikkert kan trylle frem en digg snackplate uten at du har tenkt over at det du har der fungerer utmerket som et slags tapasfat.

En vanlig gulost ser plutselig litt mer innbydende ut når den er skåret i staver og kanskje har du noen tørre brødrester som etter en kjapp runde i ovnen med litt olivenolje, revet parmesan og havsalt til forvandler seg til digge bread sticks. Kanskje har du også noen gulrøtter eller en agurk å skjære i staver med litt olivenolje og salt over? Mulighetene er mange så her er det bare å bruke fantasien.

I nettbutikken vår har vi en rekke produkter som passer perfekt på en snackplate. se hele utvalget her.

 

La barna snacke!

La barna snacke!

La barna snacke!

La barna snacke!

 

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Juleboka

#pappautengluten #glutenfri #snackplate #minsnackplate #glutenfritt #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #matbloggsentralen #marathonrunner #glutenfreefood #tapas #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.