Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

La barna snacke!

La barna snacke!
La barna snacke!
La barna snacke!

La barna snacke!

SNACKPLATE har vi servert her i huset så lenge vi kan huske. SNACKPLATE er egentlig bare en tallerken med div oppskåret skinke, ost, frukt, grønnsaker og mye mer. Altså det du har tilgjengelig. Selv med et nesten tomt kjøleskap har du det du treger for å lage dette.

Dette er egentlig ikke en oppskrift, men mer et lite tips om sunn snack etter skoletid, mellom måltider eller som kveldsmat. Sevastianos har «snacket» siden han var liten og ber ofte fremdeles om en «snackplate» på kveldstid.

Den består ofte av litt oppskåret ost (helst parmesan), noen oliven, egg, nøtter, aioli eller hummus, litt frukt, agurk, tomat og en eller annen form for skinke. Ta en titt i kjøleskapet, vi lover deg at du helt sikkert kan trylle frem en digg snackplate uten at du har tenkt over at det du har der fungerer utmerket som et slags tapasfat.

En vanlig gulost ser plutselig litt mer innbydende ut når den er skåret i staver og kanskje har du noen tørre brødrester som etter en kjapp runde i ovnen med litt olivenolje, revet parmesan og havsalt til forvandler seg til digge bread sticks. Kanskje har du også noen gulrøtter eller en agurk å skjære i staver med litt olivenolje og salt over? Mulighetene er mange så her er det bare å bruke fantasien.

La barna snacke!
La barna snacke!

#pappautengluten #glutenfri #snackplate #minsnackplate #glutenfritt #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #matbloggsentralen #marathonrunner #glutenfreefood #tapas #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.