Pappa uten gluten
Glutenfri pastasalat i matpakken

Matpakketips

image

Noen ganger kan det være vanskelig å finne variasjon til matpakken for en med cøliaki. Glutenfritt brød smaker ikke alltid like godt etter ett par timer i matboksen.
Noen dager er det også aktiviteter etter skoletid og da er det ekstra viktig at matpakken inneholder nok næring til å holde det gående.
Frukt og grønt er viktige mellommåltider.
Vi pleier å sende med f.eks banan og rosiner i tillegg til matpakken.
I dag laget vi glf pasta ( kan fint kokes dagen før) med ost, skinke, mais, tomater & paprika. @schaerglutenfree har glutenfrie panini som er ett godt tilbehør. De kan også fylles med ost, tomat, spekeskinke mm.

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #matpakke #matpakketips #aktive #barn #glutenfree #pasta #school #lunch #cøliaki #ncf #matprat #matstart #godtno #matbloggsentralen #matblogg #nogluten #schaerglutenfree #aktiv #matglad #pappa

2 Responses

  1. Hvilken type pasta bruker dere? Vi opplever at pastaen blir hard med en gang den blir kald og kan da heller ikke bruke den i matpakka

    1. Hei, Det varierer, men husk å skylle den i kaldt vann om den ikke skal brukes umiddelbart. Vi pleier å bruke det i en pastasalat om den skal i matpakken. Gjerne med litt ost i terninger, mais, agurk, skinke/kylling og grønn salat. Sjekk også ut oppskriften på pitabrød her inne. De er kjempegode og holder seg faktisk godt. Lykke til!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.