Blog posts

Ny ladning glutenfrie horn

Ny ladning glutenfrie horn

Bakverk, Barnas kjøkken, Brød/gjærdeig, Helg, Matpakketips

Glutenfrie horn blir vi aldri lei av i vår familie. Jeg lager det ikke så ofte, men når vi gjør det er det veldig populært. Sevastianos elsker de og han blir så glad når han har de i matpakken. Horn kan du fylle med pizzasaus, ost, skinke og mye, mye mer. Du kan også lage de så grove eller fine du vil, og han gjerne frø, kjerner og nøtter i deigen også. Det viktige er blandingsforholdet mellom vått og tørt og husk at det er bedre at deigen er litt klissete enn at den er for tørr. Disse kan du fint fryse og ta opp ved behov. Anbefaler da oppvarming i ovn på svak temperatur. Denne gangen laget vi de uten jyttemelet og de ble like gode, så om du ikke har det i hus kan det sløyfes.

Oppskriften på glutenfrie horn finner du her.

 

 

glutenfrie horn

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #horn #glutenfritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakifreningen #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #bread #food #ncf #cøliakiforeningen #celiac #matbloggsentralen #godtno #nrkmat

image_pdfPDFimage_printPRINT

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 9 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *