Pappa uten gluten
glutenfrie horn

Ny ladning glutenfrie horn

Glutenfrie horn blir vi aldri lei av i vår familie. Jeg lager det ikke så ofte, men når vi gjør det er det veldig populært. Sevastianos elsker de og han blir så glad når han har de i matpakken. Horn kan du fylle med pizzasaus, ost, skinke og mye, mye mer. Du kan også lage de så grove eller fine du vil, og han gjerne frø, kjerner og nøtter i deigen også. Det viktige er blandingsforholdet mellom vått og tørt og husk at det er bedre at deigen er litt klissete enn at den er for tørr. Disse kan du fint fryse og ta opp ved behov. Anbefaler da oppvarming i ovn på svak temperatur. Denne gangen laget vi de uten jyttemelet og de ble like gode, så om du ikke har det i hus kan det sløyfes.

Oppskriften på glutenfrie horn finner du her.

 

 

glutenfrie horn

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #horn #glutenfritt #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakifreningen #marathon #running #dad #cooking #glutenfree #bread #food #ncf #cøliakiforeningen #celiac #matbloggsentralen #godtno #nrkmat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.