Om oss

Vi er en aktiv og over snittet matinteressert gresk-norsk familie. Vi startet bloggen «pappa uten gluten» da sønnen vår ble diagnosert med cøliaki. Siden den gang har vi gitt it 4 kokebøker, hvorav 3 av de er bestselgere. Vi har startet en glutenfri nettbutikk og produksjon av eget glutenfritt mel og brød, som du får i nettbutikken vår.
Det som startet som en diagnose ble et hobbyprosjekt og er nå en fulltidsjobb for to. I dag er flere tusen innom bloggen på daglig basis. Målet med våre plattformer er at man til tross for en diagnose, ikke skal miste matgleden.
 
Mat har alltid vært sentralt i vår familie. Yiannis har praktisk talt vokst opp på et (restaurant)kjøkken, og det er nå også yrket hans. På bloggen lager han alle oppskrifter, og jeg Elisabeth, skriver de ned og lager alle utkast til innhold som publiseres på bloggen. Jeg tar også alt av bilder, og tar meg av alle kommersielle samarbeid. Det er viktig for oss å spre matglede, og derfor har vi fokusert på løsninger og ikke problemer med diagnosen. Det har vært veldig viktig for oss at sønnen vår med cøliaki ikke skal miste matgleden, eller at han skal savne noe. Dette formidler vi også til alle som følger oss på «pappa uten gluten».
 
På bloggen og i bøkene våre deler vi oppskrifter, tips og triks til en glutenfri hverdag, og i nettbutikken finner du alt du har savnet, og mer til, av glutenfrie produkter. Takk for at du følger oss!
Yiannis, Elisabeth & Sevastianos