Om oss

Sønnen vår ble diagnosert med cøliaki i september 2015.
Siden da har jeg og mamma´n hans jobbet hardt for å lære oss det vi kan om sykdommen, men også å lære oss å lage god glutenfri mat fra bunnen. Tanken er at han skal ha ett tilbud på lik linje med alle andre, og ikke minst at maten hans skal være trygg. Målet med bloggen er at han skal ikke skal miste matgleden. Mat skal fremdeles smake og det skal se innbydende ut. Alle våre oppskrifter er nøye testet av oss før de publiseres. Det som deles her er oppskrifter vi vet fungerer. Noen ganger tar det litt tid å finne frem den ultimate deigen eller retten, men det er det matlaging handler om; du må prøve og feile for å lykkes på kjøkkenet.

I denne bloggen kommer jeg til å dele oppskrifter og erfaringer med dere.
Jeg understreker at jeg hverken er lege eller ernæringsfysiolog, men kun en pappa som elsker å lage mat (det er også yrket mitt) og at jeg bare forsøker å finne gode løsninger til sønnen min som jeg mener har lik rett på like god og sunn mat som alle andre selv om han må stå på en glutenfri diett resten av livet.

Mamma´n til Sevastianos gjesteblogger også på bloggen fra tid til annen.Send oss en melding eller bruk gjerne kommentarfeltet om dere lurer på noe.

Takk for at dere følger oss!

Yiannis, Elisabeth og Sevastianos😀