Om oss

Vi er en aktiv og over snittet matinteressert gresk-norsk familie. Vi startet bloggen «pappa uten gluten» for noen år siden da sønnen vår, Sevastianos ble diagnosert med cøliaki.
.
Målet med bloggen er at man til tross for en diagnose, ikke skal miste matgleden. Bloggen har gått fra å være et hobbyprosjekt til å bli en fulltidsjobb, og flere tusen er innom bloggen daglig.
.
Mat har alltid vært sentralt i vår familie. Yiannis har praktisk talt vokst opp på et (restaurant)kjøkken, og det er nå også yrket hans. På bloggen lager han alle oppskrifter, og jeg Elisabeth, skriver de ned og lager alle utkast til innhold som publiseres på bloggen. Jeg tar også alle bildene og tar meg av alle kommersielle samarbeid. Send gjerne en mail om du er interessert i å høre mer om hva et samarbeid med oss innebærer; info@pappautengluten.no
.
Det er viktig for oss å spre matglede, og derfor har vi fokusert mye på løsninger og ikke problemer med diagnosen. Det har vært veldig viktig for oss at Sevastianos på 11 år ikke skal miste matgleden eller at han skal savne noe, og dette formidler vi også til alle som følger oss på «pappa uten gluten». På bloggen deler vi oppskrifter, tips og triks til en glutenfri hverdag.
.
Vi er likevel opptatt av å ikke bli definert som en «allergi-matblogg» fordi vi først og fremst lager mat. God mat på lik linje med annen mat. Vi driver i tillegg til bloggen, catering og kantine, samt et lite familiehotell på en øy i Hellas. Hotellet drives kun i sesongen, og resten av året driver vi kantinen og catering på Høvik. Vi lager mye middelhavsmat og er opptatt av å bruke friske råvarer i alle oppskriftene våre.
.
Vi er også en aktiv familie og Yiannis har en rekke maraton bak seg. På fritiden går vi mye turer, sykler og løper. Sevastianos på 11 år er også en aktiv gutt som danser jazz og stepp, synger i Sølvguttene og går på en rekke teater/musikalkurs. Han har vært med i musikaler, flere reklamer og musikkvideoer.
.
Som familie er vi opptatt av ren mat og å spise sunt. Vi lager derfor nesten all mat fra bunnen av. I fjor ga vi ut vår første kokebok «Den store glutenfrie bakeboka» som ble utsolgt på forhåndssalget, og som i skrivende stund er trykket opp i fjerde opplag.
.
Bloggen har veldig dedikerte følger og vi opplever at vi treffer målgruppen godt med vår markedsføring. Det er viktig for oss å ha samarbeidspartnere vi virkelig ønsker å representere. Vi sender derfor kun forespørsler om samarbeid til de vi synes har mange av de samme verdiene som oss, og som vi synes vi kan representere på en god måte.
.
Etter endt samarbeid vil alle kunder få tilsendt en oversikt over trafikk til bloggen og SoMe i den aktuelle perioden.
.
Vi har pr i dag over 80 000 besøkende på bloggen hver måned, og flere tusen er innom på daglig basis. Vi har også over 12 000 følgere på Instagram.
.
Kontakt oss gjerne for priser og forslag til hvordan et samarbeid med oss kan se ut.
Mvh,
.
Yiannis, Elisabeth & Sevastianos
«Etter 15 år har endelig glutenfritt blitt enkelt å lage og kjempegodt.» – CecilieTrykk her for å se boka vår!